dimarts, 15 de juliol del 2008

Alcoleja "en l'univers de la web"

Vaig estar en un curset la setmana passada, i em van mostrar una web que aprofita les fotos que es pengen en flickr, i fa unes presentacions guapes, guapes.
Si voleu veure les fotos que rulen per flickr, només heu de picar en la següent adreça:
http://www.taggalaxy.com i poseu el tag alcoleja, piqueu i deixeu que busque. Posa "no related tags", però poseu el cursor sobre la figura que apareix, i premeu, ja voreu que guapo queda.
Proveu en diferents tags i gaudireu d'un xorro de fotos. Com podeu veure si cada foto que pengem a flickr li anem dotan dels "tags" poc a poc anirà augmentant.
Ja hem comentareu

diumenge, 13 de juliol del 2008

Ruta en bici per l'Aitana

Esta setmana passada li vaig fer cas a Paco (un màquina de la bici que va comprar la casa de la ferreria) i Jordi i jo vam pujar a la Font de Forata amb bici.
Però em vaig fiar d'ell " una vegada estàs a la font de forata, baixes per una trialereta i pots anar sense problemes a Benifato". Què il·lus vaig ser. Ahí tens a pare i fill que ens decidim a anar fins a Benifato.
Des de la Font de l'arbre a la Font de forata marca 7,5 Km. i el mateix des de Forata fins a Benifato.
Aleshores vam decidir baixar, però als pocs metres vam veure que la pista de terra es convertia en un camí que en alguns casos ja fas prou anant a peu. Però el "mal ja estava fet" i vam decidir continuar. Vam tardar unes 2 hores i pico en arribar a Benifato, menys mal que no feia sol!.
Ara bé, va valdre la pena, les vistes són molt guapes!.
Després ja va ser qüestió d'anar per la carretera i tornar al poble, això si, fent parada i fonda (dinar) a Confrides.
En total el recorregut, prenent-ho amb calma, i si no estàs molt en forma (com era el nostre cas), pots tardar unes 6 h. Si, ja sé que alguns dels que llegiu ho fareu en 3 (cas de Paco), però això ja és un altre tema. Val la pena!Vos deixe en el recorregut fet amb el Google Maps, i amb el video que vaig gravar del camí des de La Font de Forata fins Benifato.

Ver mapa más grande

Aitana_2008 from alcoleja.org on Vimeo.