divendres, 1 de febrer del 2008

LOTERIA DE SANT VALENTÍ

Sols volia anunciar que per a Sant Valentí, els Festers Jóvens d'Alcoleja farem loteria per a recaudars uns dinerets, així que passarem per les cases per a veure si la gent en compra, si açò fracasa, com el cine, ho intentarem en una altra cosa, encara que la gent per ara no ens ha defraudat i ens ha acompanyat i ajudat en tot el que ha pogut. Per això per ara felicite a tots aquells que han col·laborat i ens han ajudat directa o indirectament. Així com poden ser la meua cosina Noelia, o Rosana, Natalia i moltes persones més.

També dir-vos que l'espectacle que vaig anunciar per a Sant Valentí, no es podrà dur a terme per què les xiquetes no han assajat prou temps. Per això s'ha suspés fins que tot estiga ben assajat per a que ens isca el millor possible.

Finalment, sols dir-vos que esperem la col·laboració de tota la gent possible, i això, que per a Sant Valentí hi haurà loteria.

dimecres, 30 de gener del 2008

Ofici de netejador


Durant les passades festes de Nadal, vaig estar parlant amb Salva, més conegut com a "Castillo", i em va estar comentant que s'està dedicant ara a netejar arbres, oliveres, ametllers ,etc. Em va comentar també que porta un ajudant que s'encarrega d'arreplegar la llenya que es talla, per a cremar-la, o per a separar el gros de la part més prima.
Em va semblar interessant postejar-ho ací perquè poden haver prou persones del poble que en un moment donat voldrien fer la "neteja", però no saben a qui buscar. Hui en dia ja sabem que aquests oficis, al menys per la nostra zona van perdent-se, i et trobes en un bon compromís, i sense saber on tirar mà. També em pareix molt encertat el fet que vagen dues persones a treballar, i que una es dedique a poder cremar i separar el gros, perquè si no vius al poble, i van i t'ho netegen però se te queda tot pel bancal, el problema s'amplia amb el temps.
Castillo em va donar el seu nº de telèfon i em va dir que el podia posar sense cap problema per si algú estiguera interessat en parlar amb ell i parlar de preus, època de treball, etc. El Tf. és 606240845.
Se que Toni, l'home de Cristina del Bar Stop també es dedica a netejar de tant en tant oliveres i ametllers, i si voleu contactar amb ell, picant a l'enllaç, supose que es podrieu fer amb ell.; però ja no sé de més gent del poble que faça esta feina. Si en sabeu més aquells que llegiu el post, ben bé ho podeu dir en l'apartat dels comentaris.
En fi, espere que haja servit d'ajuda a algú.

Visita del bisbe

Visita bisbe

Estes fotos les he vist en un llibre publicat per la Diputació d'Alacant fa un parell d'anys. Ma mare creu recordar que es tracta d'una visita que va fer el bisbe al poble. Si teniu ocasió de vore-les comenteu-lo amab la gent gran per si vos poden contar més coses. I com a diversió vos propose identificar les persones que apareixen en la darrera foto. Em fa la impressió que deu ser camí de Beniafé.

dimarts, 29 de gener del 2008

Un any per fer de la lectura una bona afició

Esperem que aquest siga l'any d'una bona afició com pot ser la lectura, la veritat és que un pot gaudir de moments, especials.
Tot ha començat com una aventura a partir del llibre "El niño con el pijama a rayas" de John Boyne, després un molt fàcil i molt adequat per contar-li-ho per les nits al meu fill "Kafka y la muñeca viajera", de Jordi Sierra i Fabra , segur que a la meua fillola Anna li agradarà molt. Després "La sonrisa etrusca" de José Luis Sanpedro. Tots ells m'han fet descobrir algo nou. Doncs ja tinc l'àgenda preparada, "Los girasoles ciegos", "El lector", "El último encuentro", "Firmin". Si teniu en ment algún llibre, que us haja agradat molt fins el punt de aconsejar-lo, m'agradaria compartir aquesta experiència amb tots vosaltres.