dilluns, 6 de setembre del 2010

FINAL DE FESTES

Les festeres i festers van arrodonir unes GRANS FESTES amb una traca final que és digna d'alabar, valorar, i felicitar, ja que el diumenge després del Castell de foc, van fer una "picaeta" al Patronat al qual vam assistir pràcticament tot el poble: papes, formatge, pernil, cervesa,........ ens van acabar de donar el penúltim plaer d'aquestes festes.
Però el TRÒ final va vindre desprès en passar un video que ens va posar la llagrimeta a l'ull en anar repassant la història del poble a través de les festes. Imatges de gent que desgraciadament ja no està entre nosaltres, nosaltres mateixos amb uns quants anys menys, (perdò, amb molts menys anys), festes en les que han hagut moros i cristians, fogueres,, disfresses, metges, carrers que hui en dia alguns no arriben a reconèixer, etc.etc.
Aquells que ens dediquem amb major o menor fortuna a muntar videos, sabem la feina que hi ha darrere d'un treball com el que ens van presentar: buscar fotos, retocar-les, escollir entre una gran quantitat, enfocar-les adequadament, buscar música, acoblar-la, etc. etc. no és un treball que es fa en una vesprada.

Si porteu ja algun temps sent seguidors del Bloc, recordareu quan es van posar a treballar aquests festers i festeres en la festa:; ara que tenim fresqueta la Volta Ciclista, recordareu, que ja vaig penjar un post l'any passat (Festers a la Volta Ciclista), en el que ja es podia veure les ganes que posaven. Doncs, aixina tot l'any, i pel que m'han dit, enguany han hagut de tirar endavant sense pràcticament diners provenients d'Ajuntament, Diputació,..., per tant, MOLT, MOLT DE MÈRIT  té el que han fet enguany. ENHORABONA I GRÀCIES PER LES FESTES QUE ENS HEU DONAT.

Una altra cosa és que jo no estiga d'acord en la forma d'encarar unes festes per al poble mitjançant la treta de festers cada any, però això ja és una altra cosa, i si vos sembla bé, ho podem tractar ací en uns dies, però en el que és estrictament la labor que han realitzat, per a mi , un 10.

Nota: el video que es va posar al Patronat, no l'he pogut aconseguir, i per això no l'he penjat ací. Si a través de qualsevol dels col·laboradors del bloc el podem pujar, ho farem.
Aprofite també l'ocasió per a recordar per a aquells que no ho sàpiguen, que si en qualsevol dels videos que penge, piqueu sobre les lletres "vimeo" que hi ha a sota a la dreta, vos envia a la web on estan penjats tots els videos, i una vegada allí, a sota a la dreta hi ha un enllaç en blau on posa "download this video" de manera que si piqueu sobre ell, el podeu descarregar. ULL , si el voleu baixar en bona qualitat, ho heu de fer dintre dels 7 dies des que els he pujat; a partir d'ahí, la qualitat baixa, i estan en un format de compressió diferent (mp4) que podria requerir una posterior conversió si els voleu veure en reproductors "normals".

FINAL DE FESTES.ALCOLEJA 2010 from alcoleja.org on Vimeo.

DISFRESSES 2010

Com cada any, les disfresses donen l'entrada a les festes pròpiament dites, i ja són molt pocs els que no es disfressen, cada any veig més gent, i el nivell molt bo.
Ací vos deixe  el video
També he deixat uns segons amb el piscolavis de la coca i la sangria.

DISFRESSES. ALCOLEJA. 2010 from alcoleja.org on Vimeo.

Fotografies panoràmiques d'Alcoleja

Tres fotografies panorámiques d'Alcoleja.

diumenge, 5 de setembre del 2010

Volta ciclista 2010

Ací vos deixe les fotos de la novena etapa de la volta ciclista a Espanya 2010. Estan preses des de la pujada a Alcoleja pel pas.

Aquesta jornada la va guanyar David López Garcia, al que podeu veure en la tercera foto, amb el número 55.