divendres, 4 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I L'ESPECTACLE DE SANT VALENTÍ

Hola de nou. Segurament el dia 20 de gener, els festers farem la subasta de Sant Antoni, i els beneficis seran per a les festes ja que anem un poc mal de diners. M'agradaria que la gent participara i que ens ajudara un poquet per a que pugam fer la millor festa possible.

També volia dir que segurament el cap de setmana de San Valentí ens agradaria fer un espectacle al patronat per a guanyar uns pocs diners, però encara no ho sabem segur.

dimecres, 2 de gener del 2008

El proper diumenge dia 2o, farem una excursió a les ombries de la serra Aitana per la part de Benimantell, crec que sera una excursió desconeguda per a quasi tot el mon, perque hi ha que entrar pel barranc de L`arc ( Sella ) i no es un camí conegut.
Es molt interesant, vorem el salt ( un altre salt ) el penyó Roc, el pas de contadora, el pas del goleró, fontetes, i unes vistes excepcionals, qui vullga vindre que ho confirme al meu correu i així fem previsio de cotxes. hi ha que dur esmorzar, es una caminata no recomanable per a xiquets, perque es llargueta, confirmeu si aneu a vindre per favor.
juanpellin@jazzfree.com