dimarts, 13 de març del 2012

RESULTATS FORMULARI SOBRE SEGURETAT AL POBLE

Vaig dir que després d'uns 10 dies vos presentaria els resultats del formulari que vau omplir sobre la Seguretat al poble.
Han votat 36 persones, i deixant ja d'entrada que per suposat que els resultats i valoracions que podem fer és quasi anecdòtic, també és veritat que pot servir de base per  a que les nostres autoritats prenguen alguna que altra decisió.
En la meua opinió, si que considere que respecte a la col·locació de càmeres, si que s'hauria de copsar directament el pensar dels alcolejans, tant els que viuen durant tot l'any al poble, els que tenen familiars vivint tot l'any, o els que tenen una casa, i van de vacances o cap de setmana. Tot el que  afecta tant a la seguretat, com a la intimitat de les persones s'ha de fer amb molta cura, i escoltant els afectats, i això en una població tan xicoteta com la nostra, en molt poc temps i poc recursos es podria fer; si no es fa així, podria crear l'efecte contrari al desitjat.
Ahí vos deixe amb el sentir d'aquestes 36 persones que han volgut expressar el sentir que pot haver en el poble al voltant de la inseguretat en la que ens trobem al nostre poble, i també a tots els de la contornada en general