dilluns, 7 de setembre de 2015

FESTES. VALORACIO I RESUM

Com recordareu, vaig deixar un formulari per a que valorareu les diferents activitats de les Festes. En aquest enllaç podeu veure les valoracions que heu fet, però de totes formes , vos deixe el gràfic on podeu veure millor les valoracions.
Només dues activitats no han arribat a 5, i la  valoració global de les festes està molt pròxim al Notable, per tant, podem dir que en línies generals han sigut unes bones festes.

Els suggeriments que s'han fet són:
1. En la meua opinió haguera reduit la cantitat de nits de festa i invertir més en la nit del dissabte, ja que va estar molt pobre. La escuma va estar be, però un altre any ho haguera posat per al dia de paelles al mig dia i que gaudira tot el món. Gràcies als festers perquè hem tingut bones festes. 


2. Agradecer a los festeros el trabajo realizado y a que gracias a ellos hemos tenido las fiestas. Pero hay cosas que no me han gustado como por ejemplo que hayan puesto las fiestas cuando a ellos les venia bien, sin respectar las fechas que desde hace años se iban manteniendo. Si fuera el ayuntamiento el que marcarà las fechas, no habria es te problema. Tampoco me ha gustado que no se hayan organizado las actividades deportivas como en los amos anteriores, nos lo temps tenido que preparar nosotros, sin bajar ningun festero. Han hecho cosa para milos pequeños però para gente un poco mayor han pasado. No han hecho campeonatos de natacion, fotos o parchís, y la fiestas són para todos. Creo que para otras ocasiones si se hace fiesta de la espuma se podria hacer el dia de las paellas y así disfrutaria todo el pueblo y con mejor temperatura. Solo ha habido una noche buena que ha això la del DJ, el destí una porqueria de orquesta y disco movill, el sabado era penosa la disvomobil, mejor habria això contractar a David que da mas marcha,y si no pues gracias a él nos lo pasamos de pura madre el dia de las paellas.  

3. Aquests festers no han oferit als xiquets campeonats de parxis, cotos, fronto (només per a majors)... A més, la data anticipada de festes que ha impedit a gent gaudir d'elles.Alguns conjunts i discomobils han sigut roins, llevat de Santi Bertomeu. 

Per acabar, vos deixe també un video amb retalls de videos que no havia posat abans, així com les fotos del concurs d'Instagram #festesalcoleja15
FINS L'ANY  QUE VE  s.d.v !