dijous, 15 de juliol del 2010

FESTA DE VETERANTS DE LA PILOTA A BENILLUP

Este dissabte passat, vam tindre l'ocasió de passar una vesprada molt bonica i emotiva.
Els pilotaris de Quatretondeta, Balones i d'Alcoleja vam ser convidats a una festa de la pilota per part dels amfitrions de Benillup. Més concretament es va tractar d'una festa de veterans de la pilota..
Dic que va ser emotiva perquè gràcies a esta iniciativa, almenys jo vaig tornar a fert una partida (que ja feia quasi dos anys que no jugava), però sobretot perquè ens vam retrobar molts amics d'eixos que vam anar fent en els anys de joventud quan ens passàvem l'estiu anant de poble en poble fent partides. Tornar a vore amics que feia 30 anys o més que no veies sempre és molt gratificant.
A nosaltres ens va tocar jugar contra Balones, i vos assegure que hi havia moments de la partida que no et creies el que estava passant: el Tendre i jo, fent la perxa, traent-nos el mateix feridor de tota la vida de Balones (Manolo, amb 77 anys), i restant teníem enfront a Carlos i a Ximo, igual que quan teníem 17-18 anys, Tremendo!
I com sempre passa amb la pilota, el millor va vindre després, amb el vermudet; el café licor, les picaetes, el pernil,..., xerrant d'açò i allò, intentant fer alguna partida en les properes setmanes,...
Els de Benillup ens van cuidar de categoria, com sempre ho han fet quan allí hem anat.
També vaig vore que a Benillup està molt viva l'afició per la pilota, i em van comentar que allí  es fan uns 5 equips per a jugar; cosa que a Alcoleja, no s'en fa ni un.
En fi, moltes gràcies als de Benillup per realitzar aquesta festa i per comtar amb nosaltres.
Ara, millor que mai, ve molt apropiada la frase "la pilota està en la nostra teulada", ja que és el moment de que els altres tres pobles convidats (Quatretondeta, Balones i Alcoleja) haurien de continuar, i preparar la següent jornada en algun dels pobles, i així gaudir del plaer de l'amistat i de la pilota. Gràcies Benillup!

Benillup. Festa Veterans Pilota.2010 from alcoleja.org on Vimeo.

dimecres, 14 de juliol del 2010

BAR-RESTAURANT A LA FONT DE L'ARBRE

Potser per als més puristes no els agrade massa el tema d'aquest  post, però vos assegure que per als que no ho som tant, no sabeu com s'agraix pujar a l'Aitana, concretament a la Font del'Arbre en bici, i saber que uns quants metres més amunt et pots fer una cervesa fresca, i esmorzar, dinar,o sopar allí mateix, de categoria, amb un ambient molt acollidor, bon menjar i a bon preu.
Nosaltres quan vam sentir parlar que hi havia un bar, pensàvem que es tractaria d'un simple bareto amb quatre cerveses i poca cosa més, però, la veritat, quan entres et dones compte que és molt més. I per si això fora poc les persones que el porten (Ovidio i Irina) són encantadores, et sents com si estigueres a casa. Només vos he de dir que Juan (in) i jo  hem pujat a esmorzar dos voltes en una setmana. Si voleu saber més,  vore fotografies , o encomanar per telèfon taula, podeu entrar en el següent enllaç de "destinoguadalest"
Com que la tornada és costera avall, no hi ha massa problema per a tornar a casa (sempre que no t'en passes de vi o birres  i hages carregat l'ampolla d'aigua de la font, per suposat es clar.......).
Bueno, i no penseu malament, vam pagar, no cregau que el post és a canvi de publicitat.

Bar-Restaurant Font de l'Arbre from alcoleja.org on Vimeo.