dimecres, 25 de març del 2009

LA IMPORTÀNCIA DEL CONTEXT

Si teniu uns minuts, pareu-se a mirar esta presentació que vos deixe. Si sou dels que mireu bastant per internet ja l'haureu vist, però si no és així, segur que vos sorprendrà i vos agradarà. Si traslladem el que diu i passa en aquest cas a la nostra vida quotidiana, segur que estareu d'acord en què realment és aixina. En no poques ocasions, segur que a nosaltres ens ha pogut passar. Anem a la nostra pel carrer, sense parar-nos a escoltar o a veure amb deteniment, probablement perquè anem tot el dia a tota canya, o perquè pensem que no té massa valor això que veiem en eixe context: el carrer, el poble, la ciutat; però si això ix a la televisió, cine, .... ja és una altra cosa, ja té valor.

diumenge, 22 de març del 2009

Ajudes al Llavador i al sistema de reg.

Buscant per diferents llocs he trobat aquesta notícia, interessant i gratificant per al poble.
Recordeu de la Financiació que el Govern Central va presentar per a la Inversió Local ?, doncs he trobat dos enllaços en els que es parla de l'acceptació del projecte que en el seu dia va presentar l'Ajuntament.
En aquest enllaç, piqueu ací, es pot veure la notícia referida als projectes acceptats per als pobles de la nostra Comunitat, i en aquest altre enllaç es parla del títol del projecte i de la quantitat dels euros; piqueu ací, i aneu a la fulla nº 92 on trobareu Alcoleja: REHABILITACION DE LAS CANALIZACIONES DEL LAVADERO MUNICIPAL Y DEL RIEGO TRADICIONAL HISTORICO : Alcoleja: 38.760,00 Euros.
Supose que Quico en uns dies ens informarà més sobre el tema, però vaja d'entrada l'enhorabona a tots aquells que han fet possible la presentació del projecte.
subir imagenes