dissabte, 3 de novembre del 2012

Robatoris. "suma y sigue"


Desgraciadament anem acostumant-nos a tot, o a quasi tot, no?.
Segons m'ha contat ma mare, aquesta passada nit, al poble ha succeit un altre cas de robatori digne de comentar.
Quan encara esta recent el robatori d'un cotxe a setembre en la zona del Bus, anit es va realitzar un acte que no podem dir que supera l'anterior, perquè no s'ha robat el cotxe, pero ara en llegir el que ha passat, convindreu amb mi, que les situacions de perill al poble, tant en el pla de la seguretat  física, com de les propietats de cadascun de nosaltres, està a l'altura de les zones més perilloses del nostre pais. Exagere?.
Llegiu....
Aquest matí quan s'han despertat les persones del poble, i sobretot l'amo d'un cotxe de gama alta que té una casa al poble, han vist que el cotxe, aparcat en la Replaceta, estava recolzat sobre uns troncs o tacs, i sense les 4 rodes. Si, en plena Replaceta!, han tingut la serenitat de portar els tacs no sé si de l'Era o no se sap si ja els portaven, i alfluixar els cargols i deixar-lo com dic, a l'aire.
Realment no podem dir que ja no podem arribar a més, perquè tots sabem que ja es va arribar a eixe més, però, tot indica que el que vaig dir en posts anteriors, va complint-se, cada vegada més inseguretat....
Ja vam fer una enquesta en la que la gent va opinar sobre la necessitat de posar càmeres dissuasives, o alguna altra cosa que frenara aquesta inseguretat.
No sé en quin punt s'està en les negociacions per a posar càmeres o no,si s'han demanat pressuposts o no, però alguna cosa ens deurien de dir les autoritats del poble, ja que fins ara, desgraciadament del que si que estem SEGURS, és que tots al poble, estem dins d'un bombo de loteria, en el que o bé un dia, o un altre, ens tocarà la Loteria, i probablement, no la de Nadal*!
* Perdó pels festers, espere que toque la que han venut per a Festes