dissabte, 4 de setembre de 2010

CASTELL DE FOC

Diuen que unes festes a la nostra comunitat sense pólvora nos són festes, doncs les festeres no volien que això passara i ens van dedicar un bonic castell per a quasi rematar les festes.

Castell de Foc. Alcoleja. 2010 from alcoleja.org on Vimeo.

Altres jocs i entrega de Premis

En el video següent deixe unes pinzellades d'altres activitats i jocs que van tindre lloc a la piscina i poliesportiu.
També deixe un resum de l'entrega de premis a la plaça.
He de donar l'enhorabona a les festeres i  a Edu per l'esforç que han realitzat per portar a terme totes aquestes activitats així com la festa del'entrega on mitjançant videos es van poder veure fragments dels diferents esports i jocs. M'alegre molt que s'haja continuat la línia encetada fa uns anys d'entregar els premis en la plaça i amb la presència de molta gent del poble.

Entrega de Premis.2010.Alcoleja from alcoleja.org on Vimeo.

FRONTENNIS

Enguany la parella que s'ha emportat elsdos campionats que s'han realitzat ha sigut la formada per Juanmi i Pau.
Han guanyat pràcticament totes les partides, i ens han avassallat en ocasions.
El canvi generacional s'ha produit i els veterans haurem de tornar-ho a intentar el proper any.
Enhorabona a tots els participants, i festeres, i des d'ací ànims a Josep i Toni que es van lesionar durant el torneig.

FRONTENNIS 2010 from alcoleja.org on Vimeo.

Dia de les Paelles.2010

Com tots els anys, aquest acte es convertix en unes hores d'alegria, de compartir, de xerrar amb gent que potser no ho pots fer en altres moments. Com quasi sempre sol passar al voltant de la taula, del menjar i de la beguda, les distàncies entre les persones s'acurten i s'establixen converses que normalment  en el dia a dia no pots o no tens ganes de fer.
Com podeu veure va haver una gran participació.

Dia de les Paelles.2010 from alcoleja.org on Vimeo.

dijous, 2 de setembre de 2010

VUELTA CICLISTA A ESPAÑA 2010El Sábado y el Domingo discurrirá por las carreteras de la Comarca la 8ª y la 9ª Etapa de la Vuelta Ciclista a España 2010.

Según el horario intermedio la Organización tiene previsto el inicio de la subida al Puerto de Tudons, desde Penáguila, a las 14:57 horas del Sábado, y el inicio de la subida al puerto de Torremanzanas, desde Relleu, a las 15:38 horas.

El Domingo, y también según el horario intermedio previsto por la Organización, el paso por el centro de Alcoleja está previsto a las 15:59, desde donde iniciarán la subida hacia el puerto de Tudons.

Dos jornadas entretenidas para los aficionados a este deporte y que sería deseable que las carreteras y las cunetas no se vieran convertidas, como en ediciones anteriores, en improvisadas plantas de almacenamiento de residuos sólidos urbanos.


dimecres, 1 de setembre de 2010

PLAY BACKS 2010

Han sigut tota una tradició aquestes actuacions que durant any rere any han tingut lloc el segon dia de festes.
Gràcies a que sempre han hagut xiquetes que de manera desinteressada han fet de "coreògrafes" , i per suposat de xiquetes (i algun que altre xic) que tenien ganes de ballar, els "play backs" anaven tirant endavant.
Enguany, ha hagut un grup de xiquetes que no tenien més ganes de ballar, i el conjunt global de ballarines havia quedat reduit a només unes poques. Però pel que vaig veure el dia de l'actuació, em sembla que probablement siga el darrer any que es porte a terme (m'agradaria equivocar-me).
Crec que en aquesta desició que  han pres sobretot aquelles persones que tiren endavant ( Rosana sobretot, però també Natalia, Paula,Edu,...) han influit moltes coses: probablement, el cansament de varios anys, el veure que com he dit abans, un grup de xiquetes ja no tenien ganes de ballar, les condicions en que en moltes ocasions han d'assajar, l'haver de preocupar-se elles mateixa en moltes ocasions de buscar-se la vida per a tindre-ho tot controlat el mateix dia de la presentació, el poc que es compta amb elles per a quedar d'acord si es posa tal dia o tal altre, si és a tal hora o a tal altra, els pocs detalls que s'arriben a tindre en ocasions cap a les "coreògrafes",etc, etc,etc.Considere que tots: pares, ajuntament, festers,... en tenim part de culpa de que s'haja arribat a este punt
Pense que com sol passar en moltes ocasions, ens n'adonarem compte de la feina que portaven a terme quan ja siga massa tard.
Gràcies a Rosana, Natalia, Raquel, Paula, Edu, Pau, Javi, Sergio, Gema, Marta, Lluvia,  Joanna, Rebeca, Maria, Carlos, Jessi

PLAY BACKS.2010. 1/2 from alcoleja.org on Vimeo.


PLAY BACKS 2010- 2/2 from alcoleja.org on Vimeo.

dimarts, 31 d’agost de 2010

Cloenda del Curset de natació

Com tots els anys, el curset de natació ha sigut tot un éxit de xiquets i xiquetes. Vam tindre la sort d'estar el dia de la cloenda, i ací vos deixe uns minutets per a que pugueu veure els futurs Rafa Muñoz, Mireia Belmonte,...

CURS NATACIO.2010 from alcoleja.org on Vimeo.

El refrigeri dels nostres majors

Com ja va sent habitual des de fa prou anys, la vesprada del diumenge té un gran component emotiu en tractar-se del dia dedicat als nostres majors. Així, va ser també enguany, i una vegada es va acabar el concert de la Coral, a l'eixida de l'església les festeres van preparar amb molta cura i "cariño" un refrigeri que va fer les delícies dels nostres pares, avis, etc.
Des d'ací, les gràcies a les festeres i festers, pel gran detall que van tindre.

Refrigeri Majors_2010 from alcoleja.org on Vimeo.

Neteja Camí Font de Cabrera.2010

Ha quedat molt bé el camí que porta a la Font de Cabrera. No tinc clar quin dels dos grups que estan realitzant treballs al poble ha sigut el que ha realitzat el treball, però ha quedat molt bé, i resulta un passeig molt agradable baixar a la fonteta.
Enhorabona a l'Ajuntament per la iniciativa, i a aquells que l'han portat a terme
 
Ver Font de Cabrera. Alcoleja en un mapa más grande


Font de Cabrera. Neteja 2010 from alcoleja.org on Vimeo.

Festes.Coral Alameda

Dintre dels diferents actes que han tingut lloc durant les festes, cal citar  l'actuació de la Coral Alameda, en la que participen Javi i Irene. No vaig assistir, i només vaig estar present en la peça d'acomiadament que ací deixe en video
Antonio, quasi segur que d'ací uns dies penjarà un post amb més video i de millor qualitat que jo, però que vaja per davant aquest aperitiu.
Enhorabona als components de la coral, a les festeres i a totes aquelles persones que van fer possible aquest acte.

Festes Alcoleja 2010. Coral Alameda from alcoleja.org on Vimeo.

Neteja per la part de darrere de les cases del Rosari


Darrere_Cases_Rosari
Cargado originalmente por alcoleja.org
Com es pot observar ha quedat molt bé la neteja que s'ha fet darrere de les cases del Rosari. Enhorabona a l'Ajuntament i a qui corresponga per la bona tasca realitzada
Nota: ja sabeu, picant sobre la foto la podreu veure en gran

diumenge, 29 d’agost de 2010

El dimarts 24 pel matí vam realitzar la sisena pujada a l’Aitana. Ací vos deixe algunes fotografies dels que matinàrem per gaudir de l’ascens fins a la font de l’arbre. Gràcies als que han fet possible que el camí vell de l’Aitana no es perga.

Publicat per Javier Valls.