dissabte, 18 d’octubre del 2008

Abocador il·legal II

Continuant amb la línia encetada per Merxe, ací vos deixe amb unes fotos que he pres d'un lloc del terme. Vegeu que vos sembla, i endevineu el lloc on han estat preses.
Si ja sé que és fàcil en aquesta ocasió trobar el lloc!

divendres, 17 d’octubre del 2008

Pluges de la setmana passada


La setmana passada durant el famós "pont-viaducte" del 9 al 12 d'octubre va ploure al poble bastant, però sense crear massa problemes de solsides ni pujades brusques del riu, tal i com es pot veure en la foto del riu com si que va passar l'any passat.
L'any passat durant els mateixos dies que enguany, van caure uns 192 litres, en canvi enguany els meus pares van medir uns 116 litres (si algú té uns valors que varien bastant dels meus, pot fer un comentari).
Tot i el que he dit de la manera tan bona que ha caigut l'aigua, si que s'ha creat una solsida a l'inici de la carretereta que puja al Cementeri. Si no es lleva la pedra que ha caigut, en posteriors pluges pot anar l'aigua a la carretera de baix, i poder crear una solsida molt més gran com va passar fa uns anys.

Descobreixen més pintures rupestres a l'Aitana

L'Aitana segueix amagant-nos secrets: Javier Molina, expert en l'etapa Neolítica a la zona del Comtat i l'Alcoià, ha anunciat la troballa d'unes pintures rupestres a un abric dins el terme municipal de Confrides.

Es tracta de representacions humanes que tindrien uns 7500 anys d'antiguitat.

Si voleu llegir la notícia sencera (amb la imatge d'una de les figures), cliqueu ací:

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008101400_15_807806__Alcoy-Descubierto-nuevo-abrigo-pinturas-rupestres-Aitana