diumenge, 21 de gener del 2007

S'acaba l'escola?

Encara que ja fa uns dies que ha eixit la notícia al Diari El Pais: Alcoleja y Balones exigen que no se cierren las escuelas rurales, jo no m'he entarat fins hui, i per això ho comente ara.El tema no és nou i a més a més difícil de solucionar. Per un costat està clar , estan els interessos de la Conselleria de reduir despeses allà on puga fer-ho, i de l'altra banda els pares dels xiquets implicats, i tot el poble en el seu conjunt, tal i com diu el senyor alcalde al diari.
No és menys veritat que "qui no plora no mama", i que si no es fa pressió , a ben segur que l'escola tancarà, (eixa escola en la que tants de nosaltres hem estudiat) com ha passat en molts altres pobles.
Aquest post vull que servisca per a veure si altres s'enganxen a parlar del tema, a fer-ne de nous posts, o a escriure en l'apartat dels comentaris.
Jo plantege ací vàries preguntes:
- Volem que continue l'escola? En cas afirmatiu, què s'està dispost a fer per a que es mantinga?
- Si tinguérem fills d'eixa edat, què valoraríem més,
- ¿que el nostres fills anaren a una escola on tingueren més xiquets de la mateixa edat amb qui relacionar-se , estudiar, jugar... ? , o
-ens pesarien més les matinades que comporta eixir a Benilloba, el perill de la carretera en certs dies de l'hivern,el fet de "perdre'ls ja tan xicotets durant pràcticament tot el dia?.
- A nivell acadèmic, on estarien millor atesos, a Benilloba o a Alcoleja?

En fi són unes preguntes en les què uns pensarem d'una manera i uns altres d'altra. Espere que contesteu i vos mulleu un poc


2 comentaris:

Ignasi ha dit...

Si jo puguera, em matricularia

Josep Miquel Valls ha dit...

no podem tindre mes fills no estem en l'edat adeqüada