dilluns, 12 de març del 2007

Un alcolejà a la Romeria de la Magdalena

Per què pose aquest post?. No és d'Alcoleja. Però si d'un alcolejà.
M'agradaria que aquest post sobre la Romeria a la Magdalena servira de començament per a una sèrie de posts que puguerem anar penjant tots aquells alcolejans de naixement o simplement de "sentiment" que ens hem anat a viure fora per diferents motius, i que no per això ens oblidem de les arrels.
Es veritat que no pots ni deus oblidar d'on vens, però tampoc és bo no fer-te d'allà on vius. Si no et fas, ni participes de les tradicions del teu nou poble, pots caure en una situació emocional difícil; per un costat estàs enyorant contínuament el poble, els amics, familiars, però per l'altra no t'integres totalment en la teua nova casa, en el poble,les festes,tradicions noves per a tu, però sobretot dels teus fills, que si que les sentiran molt pròpies, igual que tu sens les del teu poble d'origen.
Per tot açò voldria que s'animareu i quan venen les festes de Sant Jordi, o quan aneu a Santa Faç, o a les Fogueres d'Alacant,ens passareu també alguna coseta, i així tots aquells que (en som molts) estem "d'oriundos" per eixe Món de Deu puguem donar a conèixer com són les festes als nostres pobles d'adopció.

3 comentaris:

josepe ha dit...

Ja veig que l'alcolejà participa de la festa, sols et falta la camisa negra, el barret i el mocador i magdalener total. Però ho deixe en l'aire pq supose que tens recursos informàtics per sol·lucionar el tema. Potser, si les autoritats pertinents comproven la implicació dels alcolejans en una de les festes més populars de la comunitat ens escolten en determinats temes, és pot donar fé del tema.
Molt bé rafelet.

Rafa Mollà ha dit...

Josep, gràcies pel comentari, però encara no domine els canvis informàtics en video, però m'has donat una bona idea, ho intentaré

Unknown ha dit...

Quin estil Rafa,jajaj.Tot un càmera de qualitat.