dimarts, 17 de juliol del 2007

Què estan fent els nostres veïns de la Torre de les Maçanes?

Amb aquest títol què vull provocar?.
Mireu, després d'haver escrit el post de posar en marxa la biblioteca del nostre poble, m'ha enviat un correu un xic de la Torre de les Maçanes, Javi, indicant-me que potser, ens podia interessar el que ells estaven posant en marxa al seu poble. Des d'ací el meu agraïment a Javi, primer per llegir-nos, i segon per intentar donar-nos idees. Podeu anar a la seua web picant en el següent enllaç i veureu la seua tasca: Gent de la Torre
Si heu entrat, es donareu compte de que allí s'està treballant i en bona direcció:hi ha una integració en una web de tots els aspectes del poble, i estan intentant que totes les noves tecnologies de la Informació i Comunicació, TIC, arriben a tothom. Això a la llarga segur que portarà beneficis al poble
Evidentment la Torre no és Alcoleja; és molt més gran, i segur que allí hi haurà un grup de gent que viu contínuament al poble i que té interès en què el poble no s'estanque. Ací és molt diferent, molt més xicotet, i per ara no hi ha massa gent que vulga enganxar-se a açò de les noves tecnologies. Però pense que a poquet que alguns/nes dels que saben i vieun al poble tinguen unes poquetes ganes de treballar, podríem fer bastants coses. Els que vivim fora i anem uns dies a passar l'estiu, amb molt bona voluntat podem començar algunes coses, però poca cosa més.
Des d'ací, torne a animar a que aquells que vulguen fer alguna cosa per al poble a que es posen en contacte amb algú dels que estem ací en el blog per a posar en marxa alguna iniciativa.

3 comentaris:

Sóc de Poble. Projecte TIC Rural ha dit...

Hola Rafa!
He posat un enllaç (de moment) des del fòrum al vostre blog. A veure si podem parlar este estiu. Segur que traiem alguna cosa bona de la conversa.
Fins prompte.

Anònim ha dit...

Hola, seguiu així que la pàgina està molt be.M'agrada molt tota la informació que poseu. I també m'agrada perquè l'actualitzeu molt prompte.

Anònim ha dit...

Hola, seguiu així que la pàgina està molt be.M'agrada molt tota la informació que poseu. I també m'agrada perquè l'actualitzeu molt prompte.