dimecres, 8 d’agost del 2007

Visita al Rei Toni en la Font de l'Arbre

Hui hem pujat amb la bicicleta Juan i Jo a la Font de l’Arbre. Prèviament li havíem dit a Toni, l’home de Cristina (la del Restaurant Stop) que a lo millor pujaríem, i a vore si ens podia ensenyar la caseta i tindre algun detall amb nosaltres. Doncs, efectivament, quan hem arribat ens ha preparat un “piscolavis”, i amb mitja bolinga hem baixat per la carretereta de Xarquera.

Per què li dic a Toni el Rei?. Doncs perquè és una persona que sap gaudir dels xicotets detalls que et dóna la vida, i pense que veure'l com disfruta d'eixos moments de tranquilitat i benestar que et dóna Aitana, és mereix almenys per a mi el sobrenom de Rei Toni (encara que siga només d'Aitana)

Joan i jo hem tingut sort i ens hem trobat amb un bon dia per pujar a Aitana ja que estava embolicat i no feia massa calor.

Hem pujat per la carretereta que pugem sempre, però hem baixat per la carretereta que va des del collao de Xarquera i enllaça amb la carretera esfaltada que ve de Confrides; i està molt millor que l’any passat, es pot baixar amb la bici, o amb un cotxe sense problemes. Quan ploga i comence a haver reguerots, serà una altra cosa.