dijous, 13 de setembre del 2007

Xocolatada de l'Aurora

Com ja sabeu, enguany es van repartir les feines o activitats de les festes entre un grup bastant nombrós de persones, i entre 4 grups ens vam encarregar de fer el xocolate de l'Aurora. Crec recordar que els encarregats érem Merxe, Amàlia, Imma i ma mare i la meua germana Mila. El fet de repartir-ho d'eixa manera fa possible que no tingues que fer una quantitat massa, tot i que ja féiem més de 10 litres cadascú.
La veritat és que els regidors, via Mª Carmen la del Zurdo ja t'ho donen preparat:tant de xocolate, tant de llet, tant d'aigua, i d'eixa manera no resulta complicat. L'altre maldecap és quan vas a fer-lo. Si prepares el xocolate pel matí a l'hora de l'Aurora, té la perds totalment, i si el fas el dia anterior, el tens que tornar a calfar pel matí. Crec que tots els grups ho vam fer de la darrera manera. Però eixa crec que va ser la causa que a l'hora de servir el xocolate després de l'Aurora estiguera massa fred, a pesar que el vam escalfar. Per tant de cara al proper any l'haurem d'escalfar durant més temps o fer-lo pel matí.
A continuació us deixe un xicotet video de com vam fer el xocolate, i de com ens el vam prendre en acabar l'Aurora.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, el meu idioma es català, osigi que alumillor hi ha alguna paraula que no entendreu.. jeje..
En primer lloc, crec que es per xuparsi'n els dits aquesta xocolatada...Pero... Sol voldria afegir una anecdute: Cuan estiguis cuinan, en primer lloc t'haurias de treure els rellotge, anell, etc.. Si es que vols fer-ho per molta més gent. -Seguretat e higiene.

Rafa Mollà ha dit...

tens tota la raó

Anònim ha dit...

Jo ja li ho dic a Gema, quan em mana faena a la cuina. Eixe és un treball perillós.

Rafa Mollà ha dit...

Per això segur que tu no entres massa, eh.

Anònim ha dit...

MAR MENOR.... Rafa muy buen video, me has cogido con el chocolate en las manos, no sabia que salia en la pelicula, eres mejor que spielbert, un 10 para ti.