dilluns, 15 d’octubre del 2007

Temporal de la Pilarica

A hores d'ara ja sabeu tots del "Temporal" d'aigua que ha caigut aquest cap de setmana; però segur que molts dels que esteu lluny del poble a lo millor no heu vist encara imatges.
Mon pare ha medit uns 180l/m2 caiguts sobretot el dia 12 (si teniu altres valors que s'en van massa d'aquests valors ho apunteu en els comentaris), i això és molt, encara que lluny d'eixes barbaritats que han arribat a caure a Calp i altres pobles.
Han sigut molts litres, i eixes quantitats sempre comporten solsides i desfetes en les carreteres, però podem dir que no han hagut massa desperfectes.
Com si fórem reporters de "España Directo" s'en vam anar a buscar la notícia; i aixina Ignasi va fer uns videos i fotos molt guapos del Salt d'Aitana i del xorret de Cabrera; Josep en va fer també dels riuets, i jo vaig fer una xicoteta película de com anaven els rius el dia de la ploguda, i de dos dies després per a veure com va anar baixant el nivell.
Espere que vos agrade (tio Casimiro ja em dirà si li ha agradat)

Riuada_12-10-07


Riuada_07
Uploaded by rafamolla

5 comentaris:

josepe ha dit...

Molt bé rafelet, aixina dona guts. Alcoleja en directe està viva. Aprofite per recordar-vos a tots els blogers que el dissabte anem a acabar el cami aitana si el temps ens deixa.

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies Josepe

Anònim ha dit...

Impressionants les fotos i el vídeo. Felicitats als reporters i reporteres

J.Vte. ha dit...

Gracias a la rápida actuación de los reporteros d´Alcoleja se han podido tomar fotos y vídeos para el deleite de los que ¿por suerte? no estábamos allí. Mi agradecimiento a los que tomaron las fotos y las imágenes, y a quienes se atrevieron a salir y meterse por los caminos.

Rafa Mollà ha dit...

Moltes gràcies per la part que em toca