divendres, 4 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I L'ESPECTACLE DE SANT VALENTÍ

Hola de nou. Segurament el dia 20 de gener, els festers farem la subasta de Sant Antoni, i els beneficis seran per a les festes ja que anem un poc mal de diners. M'agradaria que la gent participara i que ens ajudara un poquet per a que pugam fer la millor festa possible.

També volia dir que segurament el cap de setmana de San Valentí ens agradaria fer un espectacle al patronat per a guanyar uns pocs diners, però encara no ho sabem segur.

3 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

La veritat és que em sembla una idea molt bona. Ja fa temps que no es fa eixa festa amb la subasta. Encara recorde quan es feia una cavalcada amb els matxos i les burresi que es disfressàvem.
Després de missa passàvem pel poble en companya del retor i anàvem arreplegant de tot, creïlles, pastissos que feia la gent, tabac,etc, i ja per la vesprada a la porta de l'esglèsia o a la porta de l'abadia se subastava. Jo només recorde que en una gran majoria d'ocasions era Ximo "El Callosí" qui feia de subastador. Crec recordar que en aquell "entonces" els diners que s'arreplegaven anaven a parar a l'esglèsia, però no em feu massa cas.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

J.Vte. ha dit...

Eduard:
A ver si con un poco de suerte hay un poco más de gente en el pueblo de lo que es habitual y se saca un poco de dinero para "els festers". Intentaremos estar esa tarde en la subasta.