dissabte, 8 de març del 2008

DIA DE LA DONA .VIDEO

El reporter Anotnio Puyol que està allà on hi és la notícia, no podia faltar a la cita del Dia de la Dona treballadora. Com ja heu vist al post que va penjar, es va fer una gran festa a l'era i al Patronat.
He vist que hi havia molta gent, i que Merxe va estar força guay amb la seua "presentació".
Antonio estava molt preocupat perquè tenia una gravació del moment, en la meua opinió més emotiu, com va ser l'entrega del ram de flors a la segona dona més vella del poble, i la primera en eixe mateix moment en la celebració. Sabeu que m'estic refereint a "la tia Amparo" . Com anava dient, Antonio tenia el reportatge, volia pujar-lo a internet per a que els familiars de "la tia Amparo" ho pugueren veure, però no s'aclaria massa en com fer-ho. Però com a ell no se li resisteix res, va tirar mà de telèfon, després de correus, i em va fer arribar a Castelló tot el que tenia. I ací ho tenim.
Per a mi ha sigut un orgull poder muntar el que em va enviar perquè ja que no vaig estar, potser d'aquesta manera també felicite a totes les dones del poble, dones treballadores, adjectiu que abans no es posava a eixes dones del poble que treballaven molt, no a una fàbrica però si a les terres, a casa, i on fera falta. I també, felicitar especialment a la "tia Amparo" perquè com també sabeu, és la mare de ma tia "Amparin"i li tinc molt de "carinyo".
Espere que vos agrade el video.
Nota: no l'he pujat a Youtube, i si a Vimeo perquè que per a mi té millor qualitat, però si no teniu actualitzat el IE o el Firefox a Flash 9.0, vos demanarà que l'instal·leu. No hi ha cap problema, quan vos ho demana li dieu que si que voleu instal·lar el control active Flash, tanqueu el navegador, el torneu a obrir, i avant. Si n'hi ha molts que teniu problemes, ho feu constar als comentaris, i ho pujaré a Youtube.

Dia Dona Treballadora. Alcoleja 2008 from Rafa Mollà on Vimeo.

8 comentaris:

J.Vte. ha dit...

No había tenido ocasión de escuchar el manifiesto que se leyó en la era con motivo de la celebración del día de "la mujer trabajadora". Gracias a este vídeo lo he hecho. Me ha gustado mucho. Gracias a la improvisada "pregonera", al reportero que captó las escenas y las fotografías, y al "editor" que lo mezcló todo y le puso una música muy apropiada.

Antonio Puyol ha dit...

De Merche, que tengo que decir de Merche. Sobran palabras, a la vista esta, cuando hay algún hecho relevante, ella no falta a la cita, y del redactor para que nombrarlo, yo tenía mucho miedo de que el material que había conseguido no tuviese la calidad necesaria, pero las buenas manos del redactor han dejado su impronta, y de que manera, con personas así quien dijo miedo, muchas gracias a los dos de parte de este novato.

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies per les floretes però apuntem-se tots un bon punt ja que sense uns i altres, tot açò que estem fent no aniria endavant

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Yo pienso que Rafa debería de cambiarse el nombre por el de ... "Rafa spielber" ... en vista de lo que hace , le es más apropiado.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Y que decir del señor"Antonio Tico Medina", todo un profesional y eso de "novato" nada de nada.

Rafa Mollà ha dit...

Antonio,eres Total !

Dani ha dit...

Molt bé tant el dia de festa com el vídeo!

Rafa: ja puc publicar comentaris?

(si apareix este missatge és que sí!)

Rafa Mollà ha dit...

Dani, el mateix dia que m'ho vas demanar et vaig enviar un correu per a que ho confirmes tal i com t'ho dic al correu. Si no fas això no podràs.