dijous, 5 de juny del 2008

Participar en treball d'investigació

Fa uns quants dies em va arribar un correu d'una xica que està realitzant un treball d'investigació relacionat amb el canvi que s'ha produït amb el temps en la forma d'enfocar l'embaràs i el part . Vos deixe amb el correu que em van fer arribar, i en el cas que alguna persona estiguera disposada a comentar la seua experiència, al final estan els telèfons per posar-se en contacte.

Soc Maria Lladró Giner, t'escric des del Museu Valencià d'Etnologia.
He trobat la teua adreça en alcoleja.org, i he pensat que pot ser ens podries ajudar. Estem realitzant una investigació al voltant de l'embaràs i el part en les dècades dels 40 i 50 del segle XX. Estem arreplegant testimonis de dones de tota la comarca, però encara no tenim cap contacte en Alcoleja i en alguns altres pobles de la comarca. Per si de cas coneixes alguna dona de Alcoleja que puguera estar interessada en participar en el projecte t'envie els requisits:dona que haja nascut entre els anys 20 i 30 i haja parit entre els 40 i els 50 del segle XX.
Consistiria en fer una entrevista biogràfica, incidint en l'experiència del seu embaràs i les circumstàncies del seu part. També seria interessant trobar una comare que assistira els parts en eixos moments. El nostre objectiu és poder comparar els canvis en relació amb l'embaràs i el part des de principis de segle, passant per mitjans de segle i el que ocorre hui.
El nostre telèfon al Museu és: 963883574 o 963883560, som Maria i Raquel.