dijous, 18 de setembre del 2008

AURORA

Vaig fer una gravació de l'Aurora de Festes, i l'he partit en tres videos per a que no costen tant de veure.
Només posaré l'enllaç directe a la primera part, les altres dos heu de picar sobre l'enllaç, però de totes maneres ja sabeu que a la part esquerra de Vimeo podeu veure'ls com sempre. He hagut de baixar considerablement la qualitat per poder pujar-los sense problemes.
També veureu que he suprimit els post s en què es veien els videos de festes per a veure si deixa manera es solucionen els problemes de càrrega de la web que sembla ser tenen alguns. També, podeu veure que els videos continuen estant a l'enllaç de Vimeo.

AURORA 2008 1/3 from alcoleja.org on Vimeo.

Aurora 2/3

Aurora 3/3

2 comentaris:

Paco Català ha dit...

Algú té notícies de cóm i quan l'Aurora d'Alcoleja es va copiar de la de Sella? Tinc entés que un retor nomenat Zaragoza va ser qui va redactar les cobles. Es veritat?

M'interessa perqué estem redactant la introducció del llibre que es titolará "L'Aurora d'Alcoleja". Voleu col.laborar en la confecció?

Paco Català ha dit...

Grácies Rafa per la filmació. Saps que soc entusiasta d'aquest tressor. Solament no he pogut estar en els anys de la "mili". Circunstáncies de salut ho han permés. Satisfacció per que els meus fills volen seguir la tasca. Te confesse que he sentit coscanelles. ¡OjALÁ L'ANY QUE VE CAMBIEN LES CIRCUNSTÁNCIES i pugam cantar tots junts!.