dissabte, 21 de març del 2009

RAL·LI LA VILA JOIOSA 2009. FENT BOCA!

Tal i com he titulat, anem "fent boca" de cara al Ral·li de la Vila Joiosa que la propera setmana tindrà lloc per les nostres carreteres.
Vos deixe amb l'enllaç a la Web del Rally, on podreu treure tota la informació actualitzada en tots els sentits: participants, trams, horaris, curiositats, etc.
Enguany n'hi ha una participació de luxe amb molt bons pilots i bons cotxes, i en la que destaquen l'actual campió d'Espanya 2008, Enrique G. Ojeda, que corre amb un Subaru Impreza oficial, i el nostre representant de la provincia i campió dos anys del Nacional, Miguel Fuster, que enguany corre amb un Porsche 911 GT2, cotxe de més prestacions que els darrers anys (Fiat Punto Grande).
Ja continuarem amb més posts parlant del ral·li, però vos deixe amb un video de l'accident que va tindre l'any passat en aquest rally el Nissan 350Z. Val la pena mirar-lo per donar-nos compte de com és d'important seguir les indicacions de seguretat que ens donen la Guardia civil i els organitzadors; i que en no poques ocasions ens saltem a la "torera".

1 comentari:

josepe ha dit...

Molt bé rafelet, ara ja estem preparats, per gaudir d'un bon dia.