dissabte, 23 de maig del 2009

Y ara... el selectiu

Hola a tots!!! Ja fa molt de temps que no posava res per aci i es perque 2on de Bat es un curs prou dur i estresant a causa del selectiu (com molts de vosaltres sabeu ja que sou professors).

Jo, almenys, ja he acabat el curs i ara a esperar les notes i despres... el selectiu. Sincerament no entenc el perquè d'eixes proves, ja que si tu vas a voler estudiar en un futur quimica, arquitectura o qualsevol carrera de la rama científica, no entenc per que has de fer un examen de filosofia, historia o altra asignaura que no estiga relacionada en el tema que tu en un futur estudiaràs. Jo crec que açò ho fan per que les universitats no volen complicar-se la vida, ja que el mes adequat, segons la meua opinio, seria fer una prova a la universitat de les asignatures específiques de la carrera, deixant de banda totes les altres, que no et serviran per a res quan estigues en la carrera. Molta gent, tal vegada estarà en contra de la meua opinió i altres, a favor.

Finalment sols dir que a tots aquells que s'hagen de presentar al selectiu molta sort, als professors donar-los ànims ja que arriben les èpoques d'examens i de corregir sense parar i a tots els demés que l'estiu ja està ahí i amb ell, les vacances.

Molta sort i molts ànims per a tots!!!

3 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Hola Edu,com que supose que has acabat bé el curs, enhorabona, i ànim de cara a les proves PAU.
Com bé dius, 2n BAt. és molt estressant, ha sigut molt per a mi (que he donat Biologia i Biologia Humana), com no va a ser per a tu que n'has tingut moltes més. Però no et preocupes ara per eixes proves perquè si passes el curs, aquestes proves ja no són tan perilloses. Si que quasi segur que et baixaran les notes que tens fins ara, però com que això passa a quasi tots, al final s'igualen totes les notes.
T'he de dir que estic d'acord amb lo de les assignatures que en principi no tenen massa a veure amb la carrera que vas a fer; però també és veritat que aquestes: història, filo, valencià, castellà, angles, són de cultura general, i ja voràs com també fan falta ( a mi el llatí em va vindre bé a Biològiques); però també voràs com precisament en eixes assignatures a lo millor traus millor notes que en les de l'especialitat; està passant quasi tots els anys.
Ànim, i si vols alguna ajuda meua (de Bio, encara que no sé si l'has feta), ja saps, enviam un correu.
De totes maneres, si entres en aquesta adreça http://www.selectividad.profes.net/
tindràs tots els exàmens (i contestats)de totes les assignatures que han caigut els darrers anys. I estic convençut que enguany cauran bastants preguntes d'aquestes, ja que és l'últim any abans del canvi i els que posen els exàmens no estan per la labor de cabilar-ne de nous.
Ah, i per cert, crc que dóna gràcies a que les fas enguany, que a l'any que vé, tela marinera

Eduard ha dit...

Gràcies Rafa pels teus ànims. Si que estic fent biologia i si tot va be espere especialitzarme en bioquimica. Aixi ja se que si tinc algun dubte en alguna cosa ja se a qui puc preguntar.

Rafa Mollà ha dit...

Molt bonica, pero difícil