dilluns, 28 de juny del 2010

TEMPORADA DE PISCINA

El passat dissabte 26 de juny va obrir la piscina d'Alcoleja. Segurament enguany tenim tots moltes ganes de l'arribada del bon temps. Ha sigut un hivern llarg i fred i ja era hora que fera calor.
Ara bé, a mi em venen al cap una sèrie d'interrogants al voltant de la piscina:
  • pagarà tot el món la seua entrada? Ja siga d'un dia o el passe de temporada.
  • hi haurà tiquets per a quan pagues dies solts?
  • haurà control per part de l'ajuntament d'estes entrades?
  • es presentaran els comptes ?

Ho vinc a dir perque ja pareix costum que molta gent no pague i es banye pràcticament a diari. La majoria sabem qui són. N'hi ha de menuts i de grans. De gent que va el cap de setmana i no paga. De xiquets i xiquetes que estan tot l'estiu banyant-se i no han tret el seu passe. M'agradaria pensar que hi haurà algun control per part de l'ajuntament i que no es torne a repetir esta situació tan lamentable.

2 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Hola Ignasi, quanta raó tens. Poc a poc hi ha més gent decebuda de la manera d'actuar, o millor dit de no actuar que té l'Ajuntament en algunes parcel·les (fixem-se bé, he dit en alguns casos, no en tots).
A estes preguntes podríem afegir:
- Realitzarà un control de si s'està portant bé, regular o mal la piscina?. Portar la piscina no és tindre neta només l'aigua i punt. I els serveis?. Es regaran els pobrets arbres que se sequen quan acaba l'estiu perquè ni una sola vegada se li ha posat la manguera? (L'any passat la piscina va estar impecablement neta )
I enguany, mirarem cap a un altre costat quan arriben les festes, i tornen a vindre els que "tots ja sabem qui són", i es cagaran, pixaran i trencaran el que es donarà la gana, i encara estarem per denunciar-los?.
Ja portem que jo recorde 2 anys en els que per A o per B, es van fer maleses a la piscina i la resposta de l'Ajuntament va ser molt suau (per no dir una altra cosa).
Estem un poc calentets ja de que uns quants paguem , i altres fent-se els locos passen de fer-ho.
de que no se
Hi ha un control real de les entrades?

J.Vte. ha dit...

Son muy interesantes los interrogantes que plantea José Ignacio. De cualquier forma poner a la venta tickets, o abonos de temporada, y no controlar o exigirlos a la entrada de la piscina es tanto como invitar a los que hasta ahora los comproban a dejar de hacerlo.