dimecres, 14 de juliol del 2010

BAR-RESTAURANT A LA FONT DE L'ARBRE

Potser per als més puristes no els agrade massa el tema d'aquest  post, però vos assegure que per als que no ho som tant, no sabeu com s'agraix pujar a l'Aitana, concretament a la Font del'Arbre en bici, i saber que uns quants metres més amunt et pots fer una cervesa fresca, i esmorzar, dinar,o sopar allí mateix, de categoria, amb un ambient molt acollidor, bon menjar i a bon preu.
Nosaltres quan vam sentir parlar que hi havia un bar, pensàvem que es tractaria d'un simple bareto amb quatre cerveses i poca cosa més, però, la veritat, quan entres et dones compte que és molt més. I per si això fora poc les persones que el porten (Ovidio i Irina) són encantadores, et sents com si estigueres a casa. Només vos he de dir que Juan (in) i jo  hem pujat a esmorzar dos voltes en una setmana. Si voleu saber més,  vore fotografies , o encomanar per telèfon taula, podeu entrar en el següent enllaç de "destinoguadalest"
Com que la tornada és costera avall, no hi ha massa problema per a tornar a casa (sempre que no t'en passes de vi o birres  i hages carregat l'ampolla d'aigua de la font, per suposat es clar.......).
Bueno, i no penseu malament, vam pagar, no cregau que el post és a canvi de publicitat.

Bar-Restaurant Font de l'Arbre from alcoleja.org on Vimeo.