dijous, 7 d’octubre del 2010

L'AJUNTAMENT NO PARA

El nostre alcalde m'ha fet arribar les darreres actuacions que tenen posades en marxa:

"- Com heu vist estan acabant-se les obres de l'ampliació del cementeri i en el plenari de demà es marcarà el preu de les casetes per a poder adquirir-les.
- A finals d'aquest mes o principis del mes que ve començaran les obres de millora de la parada de l'autobus, on es canviarà l'actual i es millorarà la senyalització.
- Ens han comcedit una subvenció de fons europeus per a posar un cartell explicatiu del poble d'Alcoleja (història, plànol, o el que es considere, podeu fer les vostres aportacions) serà paregut al que hi ha a l'entrada de Benilloba.
- Pels mateixos fons europeus ens ha donat una subvención per a netejar part del riu Frainós (hem de concretar quina part amb l'empresa)
- De diputació ens han donat una subvenció per  acondicionar tota la carretera des de la cotxera de Ramiro fins al Pla del Cirer.

- També des de Diputació ens han subvencionat una part per a comprar una vehicle (un tractoret) per a ús municipal."
Com podem veure no paren de buscar millores per al poble.


 

2 comentaris:

Ignasi ha dit...

Molt bones notícies. Al poble li fan falta algunes millores urgentment, com la carretera del Pla del Cirer.
Respecte al riu, estaria be que netegaren des de Cabrera fins als xops d'Eugenio. Es dir la part més propera al poble i que més gaudiríem.

Paco Català ha dit...

Es podria pensar en fer camí d'entrada desde el camí de cabrera al riu. Es un lloc magnífic.
Es podria pensar en ficar baranes de protecció en el pont del riu. Com ara está es perillós perque es fácil caure, més a un xiquet.
Grácies al ajuntament per les millores.