dimecres, 17 d’agost del 2011

Ruta Alcoleja - Guadalest

He estat esperant a que Juan(in) penjara les fotos de la Ruta que van fer des d'Alcoleja a Benifato a peu un dia abans que jo la fera en bici; però com que ja han passat bastants dies, i no veig "ante"; al final faig jo esta entrada i a vore si aixina li agarra vergonya i es decidix a penjar ell eixes fotos tan boniques que va fer.
El passat dia 10 el meu fill i jo vam pujar a Aitana, i com que el dia va eixir plovitejant, no eixia el Sol i feia poca calor, una vegada estàvem a la Font de l'Arbre, vam decidir anar fins a la Font de Forata, i després ja voríem què passava.
Per anar a la Font de Forata en aquesta ocasió vam anar pels Clavillons, de manera que es va molt pla, i després tot i que hi ha una bona costera fins la font, a mi personalment se me fa menys pesada que si agarres el camí que eixint des de la mateixa Font de l'arbre va per mig del pinar i que també el porta al mateix lloc.
El trajecte des de la Font de Forata fins a Benifato ja el vaig penjar en el seu moment, però en aquesta ocasió l'he penjat a wikiloc amb el seu track corresponent per si algú se'l vol baixar a un GPS o a un smarphone. · Si piqueu sobre la paleta verda podreu treure més informació

La ruta des de la Font de Forata està bastant mala per anar en bici,amb alguns llocs ons l'has de carregar, però val la pena pel paisatge que veus.Això si, al video podreu comprovar com un error et pot fer caure damunt d'un eriçò ("coixinet de monja") i comprovar les seues "carícies".
No es vam conformar en arribar a Benifato i vam baixar a dinar i gaudir del paisatge a Guadalest. La tornada cap Alcoleja ens va fer recordar que "tot el que baixes, després ho has de pujar"; però això ja és una altra història. En total una ruta de vora 50 Km. que torne a repetir val la pena.

Font de Forata-Guadalest from alcoleja.org on Vimeo.


* Aprofite per a fer-vos un enllaç a una notícia relacionada amb el tema que ha eixit hui precisament a valenciaplaza.com que segur que vos agradarà llegir-la

1 comentari:

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

El aventurero,Miguel de la Cuadra Salcedo, se queda en mantillas, comparado con vosotros, porque teneis madera y coj... de aventureros.