dissabte, 7 d’abril del 2012

I CONTINUEN ELS INTENTS DE ROBATORIS

Com bé podeu anar seguint en els comentaris del xat, o en els tweets del lateral del bloc, els intents de robatoris al poble continuen. El "descaro" i la poca vergonya va augmentant cada dia que passa. Com podeu veure en aquest l'enllaç, ja no es tallen un duro, i l'altra nit Mª Carmen i Lluis es van despertar en sentir els cops que li pegaven a la reixa de la finestra per arrencar-la i entrar dins. L'escàndol els va despertar i en assomar-se a la finestra van veure amb gran sorpresa els kinkis intentant arrencar-la de "soca i arrel". BESTIAL!.
ON ARRIBAREM ?. PENSEM CONTINUAR AIXINA DE BRAÇOS CREUATS? QUINES SOLUCIONS ENS PODEN DONAR LES AUTORITATS?.....  CONTINUARÀ....

3 comentaris:

Paco Català ha dit...

Viure fora del poble i tindre casa es un suplici, perque sempre estás pensant que te la van a destrossar.

Rafa Dep.BioGeo ha dit...

Tens raó. Però i els que viuen allí?.
Vist el que ja ha passat, les persones estan molt insegures; ja saben que poden passar coses molt greus. Els lladres no tenen ja cap por. Saben que no hi ha ningú que els puga fer res, i van como "Pedro por su casa".
Crec que tots agrairiem saber un poc com estan les coses. Si l'Ajuntament està seguint una línia o una altra. Si es pensa posar càmeres o no. Si des de la subgovernacio d'Alacant van a posar-se ne marxa algunes mesures per a millorar la seguretat,....
Tots esperem que les coses vagen a millor però per ara jo almenys no sé què és el que s'està fent o pensa fer-se

JorDi ha dit...

Jo crec que es tendría que vore lo de les cámares de suguretat lo mes pronte posible. Posar dos o tres y un cartell que posara que el poble esta vigilat per cámares.