dimarts, 24 de juliol de 2012

RECUPEREM LA TRADICIÓ DE LES DANSES A ALCOLEJA


Hola a tots,
em fa especial il.lusió informar-vos de que des de fa poc algunes persones del poble hem començat a reunir-nos pel tal de recuperar l'antiga tradició de ballar danses. La iniciativa va nàixer amb la intenció de no deixar-les per més temps condemnades a l'oblit i al mateix temps recuperar un senyal d'identitat del poble d'Alcoleja.
Hem tingut la sort de que Imma,filla de Marcelino,és una excel.lent balladora i millor mestra,totalment implicada en la tasca de recuperació de les danses pròpies de la zona,i que immediatament va acceptar la proposta de donar-nos lliçons i buscar danses apropiades.
El grup,que acaba de començar, està obert a tot aquell que vullga participar i serà molt ben rebut. La nostra intenció és poder tindre preparades dos danses, una Dansà i L'ú de Relleu, per a poder ballar-les a les festes del poble i des d'ara fins a eixe moment en farem assajos a sovint.
I el més important de tot:
 Ho passem fenomenal!!

5 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Enhorabona per esta gran iniciativa que heu tingut, i també enhorabona a tu en particular per començar a publicar ací al bloc.
Gracies per tot

Rafa Mollà ha dit...

Enhorabona per esta gran iniciativa que heu tingut, i també enhorabona a tu en particular per començar a publicar ací al bloc.
Gracies per tot

Irene ha dit...

Gràcies a tu Rafa per la paciència i dedicació.
Un beset

botecari@gmail.com ha dit...

Mol bé Irene. No es pot demanar més. Es una de les maneres més boniques de viure la identitat d'un poble.
També a Inma. Es important el que estás fent. Que siga el principi de una tasca llarga i fructuosa. La gent te fará costat. No te canses.
Será bonico vore-vos ballar.

Anònim ha dit...

OLE OLE I OLE IMMACULADA CATALA FOR PRESIDENT