dijous, 14 d’agost de 2014

INAUGURACIÓ DEL PATRONAT. 9-8-2014

El passat dissabte 9 d'agost vam tindre el goig d'inaugurar de nou el nostre PATRONAT. Va ser un dia de fortes emocions, en el que puc dir sense por a equivocar-me que tots els que hi vam assistir estàvem contentíssims i amb una sensació de que era un d'eixos moments que es poden considerar històrics per al nostre poble:
 Si miraves a Quico (alcalde),i als regidors (Joaquina, Josep Maria ,Gema) veies com els brillaven els ulls d'alegria, de saber que totes les hores dedicades a fer que el Patronat tornara a estar en peu havien tingut recompensa.Ja havia quedat enrere aquell fatídic 3 de desembre de 2011 en el que al "vell" patronat li van fallar les cames.Moltes gràcies per fer-ho possible!
Si miraves a les persones majors,semblaven haver rejovenit 60 anys revivint els moments de la primera inauguració i recordant  que la tasca increïble que en el seu moment van fer, ara s'havia tornat a repetir.
Si miraves als joves i xiquets tots contents, et feien recordar eixos moments que vas viure de xicotet al Patronat; les vesprades de l'hivern al costat de l'estufa, el cine, teatre, partides de ping pong, escacs, cartes,...
Tots en definitiva, satisfets de tornar a tindre el "nostre patronat"

L'acte va començar amb la benedicció de l'edifici per part del rector José Juan, i la tallada de la cinta pels xiquets del poble
Ja dins, va continuar amb una actuació de la Banda de Música d'Alcoleja, dos discursos magnífics a càrrec de Francisco Català i l'alcalde Francisco Fenollar, per acabar amb una projecció d'un video en el que es feia un recorregut per la història del poble des de la posada de "la primera pedra", fins al moment actual. Remarcar la naturalitat i saber estar de la "tia Consuelo" en l'entrevista que li vaig realitzar i que va servir d'impecable fil conductor en eixe trajecte per la història.  Va ser un vertader plaer parlar amb ella. Gràcies per la visió tan positiva del poble que ens va donar!.
Per acabar la festa, va haver a l'Era un soparet al que no li va faltar res i que va servir per a poder veure's i xerrar la gent; rematant la jornada amb una disco mòbil fins a altes hores de la nit.
Vos deixe amb el video (curt) de la inauguració i amb la projecció del video "històric". També deixe l'enllaç al video complet de tot l'acte per si hi ha algú que el vol descarregar.

Per acabar, només dir que a partir d'ara, estarà en mans de tots nosaltres que mitjançant un bon ús i una bona conservació, tingam PATRONAT per a molts anys

Patronat inauguració curt
Per a descarregar picar ací
Video "històric"
Per a descarregar video anterior, picar ací

Per a descarregar Inauguració completa (els dos videos anteriors units). Picar ací