dimecres, 8 d’octubre del 2014

EL DEUTE A "DON EDUARDO" ESTÀ A PUNT DE PAGAR-SE.

Quina alegria vaig començar a tindre des de fa uns mesos quan Quico i Josep Maria em van dir que estaven posant en marxa un  acte d'agraïement a "Don Eduardo". I eixa alegria anava augmentant a mesura que m'anaven dient alguns"secrets i sorpreses" previstes.
Abans de continuar, agrair a tota la Corporació Municipal, el fet que  en certa forma agarraren el guant que vaig llançar ja fa any i mig mitjançant el post: "TENIM UN DEUTE. DON EDUARDO"  i que ho hagen fet elevant-lo a la màxima expressió. ES MEREIX TOT AÇÒ I MÉS!
Ha de ser un dia que ha de ser recordat per tots els que d'alguna o altra manera tenim contacte amb Eduardo, el mestre de molts de nosaltres; un dia en el que Eduardo s'ha de sentir volgut per tots els alcolejans
Encara que en successius posts parlarem d'algunes coses més, l'acte a falta d'alguns detalls o variacions , seria l'explicat per Quico al Xat:

 Programa: Dissabte 25 octubre 2014
11:30h Recepció d'autoritats a l'Ajuntament (presideix la presidenta de la Diputació d'Alacant, la Il.lma Sra. Na Luisa Pastor) 

Passacarrer acompanyats de la SMC d'Alcoleja per a arreplegar al mestre  

A les 12h al Patronat acte d'homenatge.

En finalitzar, es descobrirà una placa i després hi haurà un dinar de germanor