dissabte, 30 d’abril del 2016

FUTURES OBRES AL CARRER NOU ?

Segons comentaris que he escoltat al poble, van a fer-se obres al Carrer Nou. Supose que serà per a fer-lo de la mateixa forma que ha quedat entre altres el "Carreret del Metge". No sé si s'aprofitarà o no per a arreglar el clavegueram o  simplement  s'arrancarà el paviment actual i se substituirà pel nou amb el format de les noves "pseudovoreres".
Vos deixe a continuació un video en el que es veu com està actualment el paviment del carrer.

També hi ha rumors de que podria fer-se  un "nou Ajuntament" en la casa Abadia o en un altre lloc. Si algú sap alguna cosa, que ho pose en els comentaris que es poden incloure a aquest post i aixina ens assabentarem tots.

Vull aprofitar ací per a preguntar si algú sap perquè la "Placa del Mestre Eduardo"  que es va retirar en el seu moment de la façana on estava penjada a causa d'unes obres  allà pel mes d'octubre, a hores d'ara continua sense posar-se. 

Agrair a Quico i a tots els regidors,  que  hagen posat en marxa la famosa "transparència" doncs s'han penjat a la web del poble (alcoleja.es) els 3 darrers Plens  Municipals. No vaig a publicar-los ací, no siga cosa que tinga problemes legals, però si que vos deixe l'enllaç on podeu picar i accedir. Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Ara ja només falta que es pengen allí tots aquells documents d'interés per a tots nosaltres com poden ser futures obres, projectes previstos, etc...  Quico ja sap que em té a la seua disposició per ajudar a penjar a la web del poble tot el que considere oportú.
L'enllaç és aquest: http://alcoleja.sedeelectronica.es/ 

Si entreu per la web http:www.alcoleja.es  --> piqueu en TRANSPARENCIA --> Després on posa INFORMACIÓ GENERAL --> TABLÓN DE ANUNCIOS