dijous, 11 de gener del 2007

NADAL ALCOLEJÀ

NADAL ALCOLEJÀ

Com tots els anys per aquestes dates el poble s'ompli de gent. Enguany ha hagut una novetat la Nit de Cap d'Any, i és que el Patronat va ser habilitat per a poder sopar tot aquell que volguera (molt bona idea la de Jose Ignacio, i molt ben acollida pels regidors de l'Ajuntament).
Com que era el primer any, no érem molta gent. Segur que a l'any que vé en serem molts més. L'ambient és millor i hi ha més marxa.
On si que en va haver molta, va ser a la plaça. Allí ens vam ajuntar pràcticament tot el poble i vam celebrar les campanades, millor dit les paellades , ja que el rellotge no funcionava i si no arriba a ser per Pep del Zurdo que va traure una paella, no ens enterem del començament de l'any. Vam continuar amb un cercavila i per últim vam pujar al Patronat.
També vull recordar ací que la nit de Reis va tornar a ser màgica, i els xiquets i xiquetes van tornar a gaudir de la seua presència i de les seus joguines. Una pena que cada vegada en queden menys al poble.
Ahí us deixe dues fotos dels moments brillants d'aquestos dies.
Nota. Aquell que tinga fotos que considere oportú posar-les ací, ens les pot fer arribar al correu que tenim al blog, o bé al rmollap@gmail.com