dimecres, 10 de gener de 2007

UN BLOG PER A "FER POBLE"

UN BLOG PER A "FER POBLE"
Hola amics, tal com posa en la capçalera del Blog, volem que aquesta ferramenta que tenim al nostre abast servisca per a poder treballar i millorar alguns aspectes del poble, per a parlar de coses que tingam en comú, de caminates que volem fer tal dia, de receptes de cuina que Mila o Merxe fan servir a ses cases, d'aportar aquelles fotos d'algún racó del poble o del terme que ens ha cridat l'atenció, i que considerem interessant mostrar-ho als demés, de parlar del problema de la pressió urbanística que ens aplega "cuando veas las barbas de tu vecino afeitar, pon las ...." i perquè no també, de parlar de coses que encara que no estan relacionades amb el poble, pensem que també està bé posar-les ací.
Podem fer enllaços a webs que ens semblen interessants, penjar i tantes coses com vulguem,etc.
En fi, jo tampoc domine del tot açò dels blogs, però la veritat és que sense fer una gran despesa, ni manteniment com pot ser si posem en marxa una pàgina web, es poden fer moltes coses.
Si voleu podeu passar-se per la pàgina que tenim al meu Departament de l'institut i salvant les distàncies, podreu veure que açò pot donar molt de si. http://www.biologiageologia.com. També podeu mirar la següent pàgina d'un grup d'amics que en aquest cas, si que han creat una pàgina web, no un blog, i que parlen només de les rutes que fan pel camp http://www.anantanant.com. Ens pot donar idees per a més endavant.
Ja ens posarem en contacte i us donaré permís per poder anar posant cosetes.

Cap comentari: