dimecres, 25 d’abril del 2007

!Eleccions municipals: Ja tenim candidats!

"Bueno bueno!. Ja tinc a mà la llista de candidats a les Eleccions Municipals. Les podeu veure en en la següent adreça del Diari Informacion,i busqueu en la part esquerra a sota on posa Listas de las Municipales y Autonómicas del 27 M (on també podeu veure les llistes de tots els pobles), però de totes maneres us la pose a continuació per a que no hàgeu d'anar allí i marejar-vos:

MUNICIPIO DE ALCOLEJA

1) PARTIDO POPULAR

1 MARIA FRANCISCA BALDO CATALA PARTIDO POPULAR
2 LEANDRO BERNABEU BALDO PARTIDO POPULAR
3 SALVADOR MOLLA SANCHIS PARTIDO POPULAR
4 MARIA ELENA AGULLO BERNABEU PARTIDO POPULAR

2) PARTIDO-SOCIALDEMOCRATA

1 VICENTE SABATER SANCHEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
2 JOSE ANTONIO CAYUELAS MARTINEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
3 FRANCISCO ROSUERO RODRIGUEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
4 MARIA VANESSA BAY ALARCO PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
5 RAQUEL REYES GEA PARTIDO SOCIALDEMOCRATA

3) PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL

1 SALVADOR CATALA CASANOVA
2 ENRIQUE SERRA PICO
3 FRANCISCO MIGUEL FENOLLAR IVÁÑEZ
4 EUDARDO AZNAR GOZALBEZ

Bé, m'alegre que hagen eixit dos candidatures del Poble, rectifiqueu-me si no és així, però no conec a ningú del Partit Socialdemòcrata, i pense que serà una política del partit en qüestió, presentar-se a diferents pobles per obtenir algun benefici; però tampoc em quadra massa ja que no veig que s'haja presentat en altres pobles semblants al nostre.
En fi, ja hem direu, vosaltres que esteu més prop del "cotarro".
De totes maneres si piqueu sobre el nom dels Partits anireu directament a les Webs dels partits on hi ha més informació.
Ja sabeu, podem participar fent comentaris, o fent diferents posts.
I per part dels Candidats doncs, per suposat que poden també aprofitar esta finestra per a exposar els seus projectes.

8 comentaris:

josepe ha dit...

Jo, no conec a quasi cap candidat, estic acontumat a sentir per exemple, Paco tal o Enrique del..., per tant m'agradaria saber qui són. moltes gracies.

Ignasi ha dit...

Pel partit popular va Paqui, la cunyada d'Amparo la carnissera. Salvador viu al Cantó, l'ultima casa del poble. També està Quico i Enrique el Molí.
Jo m'alegre de que la gent d'Alcoleja s'haja animat a presentar-se i no vinguen tots de fora. Només desitge que la persona que siga alcalde o alcaldesa ho faça amb trellat i sentit comú. Jo personalment estic disposat a ajudar i col.laborar amb aquella persona que ixca elegida. Fa falta tindre molta estima per el poble per a presentar-se.

Anònim ha dit...

Gema i jo no coneixem a Salvador Mollà i Mª Elena Agulló. Tampoc ningú de la llista dels socialdemócrates. Ens pareix molt bé que ixca gent del poble

Anònim ha dit...

Per fi acabe de veure un comentari meu publicat. Porte intentant fer-los des de que vaig parlar amb Rafa. Per a que ixca he picat en "otros" i després ha eixit. Vosaltres feu igual?. Si pique en google no ixc. Definitivament les noves tecnologies i jo som una mica incompatibles. Però ara que ja sé, prepareu-se.

Anònim ha dit...

Salvador Mollà és l'home que viu allà (viu realment a Alcoi)al carrer del Rosari, davall de la casa de la mare del Tendre. De sobrenom li diuen Malafinca i Mª Elena és la filla de la xica que té la casa enfront de casa Trini,al costat de la Casa dels catalans

Ignasi ha dit...

Home Juan quan de temps snese fer comentaris!!!! Ja pensava que havies desaparegut.Mª Elena crec que es la dona de Juan vicente (bar Soler)

Anònim ha dit...

pregunte, Salvador el que viu a Valencia i traballaba en telefonica? perque si es ell en pareix mol interesant aixi com a Enrique la Venta

Rafa Mollà ha dit...

Si si, són qui tu dius. Molt bons