dilluns, 23 d’abril del 2007

Material visual de la Festa de Beniafé

Què vos pareix si de cara a la Festa de Beniafé preparem i presentem ací tot el material que pugam aconseguir sobre la Festa?.
Pense que podríem gaudir amb les fotos i videos que segur tenim per ahí per casa i recordar temps passats. S'en recordeu quan el metge Don José tirava aquells globus i els xavals anaven a buscar-los?. Jo era xicotet i ho recorde molt poc. Crec recordar que gent de l'edat de Fabian, Joaquin, i més... anaven a vore on queien.
Si teniu material i també teniu ganes ho podem fer. Com?
- Si les fotos les teniu guardades en format digital, ja sabeu, cap problema, si esteu donats d'alta en PICASA, FLICKR, o qualsevol altre sistema, les pugeu, i jo ja ho organitzaré en un sol àlbum.
- Si són de fa molt de temps ( la qual cosa encara les farà més interessants), les haureu de digitalitzar amb algun escaner, o bé portar-les a alguna casa de revelar fotos i demanar que les digitalitzen.
- Si no us aclariu pujant-les a algun servidor dels anteriors, me les envieu al meu correu i ja ho faré jo.
-Si teniu algun video, ja sabeu que també els podeu pujar a Youtube, Daylimotion, etc, i desprès ja farem un enllaç.
Tota aquella informació que tenim de les fotos com és l'any, nom de les persones que ixen en la foto, també seria interessant passar-me-la i la posaríem per a que tots tinguèrem accés.

En fi, si volem fer alguna cosa, endavant

3 comentaris:

josepe ha dit...

Ens pareix una idea fenomenal, "A POR ELLOS". Ja veig que la distància, els anys i més cosas et fan melancòlic, però així funcionen les coses.

Rafa Mollà ha dit...

I tant, això només ho saps quan estàs fora de ta casa

Ignasi ha dit...

És una bona idea. Buscaré per ma casa a vore si tinc fotos. També podríem preguntar històries a la gent gran i anar recopilant-les.