dilluns, 14 de maig del 2007

Bé, ja ha passat la Festa de Beniafé

Com he titulat, ja ha passat la festa, i la veritat siga dita, enguany s'han organitzat moltes activitats.
Per a començar, el dissabte per la vesprada al Patronat va haver una representació de teatre a càrrec d'un grup patrocinat per la Diputació ! com es nota que venen les Eleccions!.
Per la nit l'Ajuntament havia proposat un sopar amb llonganisses i botifarres a Beniafé a la llum i les brases de la foguera.
Ací, qui escriu, i tota la colla que estem movent el Blog , com uns "pardillos", com si no sapiguèrem què és el que passa en aquest poble quan es tracta de menjar de gorra (coca de Festes, sangria, paella comunitària),vam arribar sobre les 11 i ja no quedava res; això si, hi havia alguns que els triglicèrids i el colesterol eixa nit els van pujar als núvols. Allí mirant com menjaven tots i nosaltres passant la mà per la paret. Sort que encara el meu cunyat va portar tonyina i pernil, i d'eixa manera vam poder sopar, i de pas gràcies als àcids grassos omega 3 del peix blau, "diluir la sang".
En fi, fora bromes, va estar molt bé, i gràcies a la iniciativa ens vam reunir molta gent.
Ja el diumenge, el bon temps va acompanyar i com tots els anys vam acompanyar la Mare de Deu en Romeria i es va realitzar la Missa enmig del carrer. Vam tindre temps de xerrar amb moltes persones que hi ha feia gent que no veiem i en acabar amb un Sol de Maria Santíssima "pa ca casa".
Posdata: en l'enllaç de les fotos de Beniafé he penjat fotos d'enguany.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada any va a mes la Festa de Beniafé, a la nit seriem unes 60 persones disfrutant d'una temperatura com ja fa temps.
Per fi vaig poder conéixer personalment a Rafa, Ignaci i a Juan. A veure si ens ajuntem un altre dia i parlem de les nostres coses perquè em pareix que si la gent té ganes, es poden fer moltes coses a favor del poble d'Alcoleja.
Jo pràcticament estaré tots els caps de setmana, si voleu podem quedar en Beniafé i prendre'ns unes cerveses en ma casa.
Ja em direu algo.

Anònim ha dit...

M'agradat molt el video de les festes de Beniafé. Felicite als creadors de la pàgina i que seguisquen així.