dilluns, 8 d’octubre del 2007

L'Ajuntament sol·licita..............

El dissabte al Diari Información va eixir la notícia que portaveus socialistes del Comptat es van reunir per a demanar-li al Consell que realitze més inversions en la comarca. Si piqueu a l'enllaç veureu que el nostre Ajuntament ha demanat que de manera urgent els/ens proporcionen una partida per arreglar els camins rurals, i suggereixen que la casa del metge es convertira en asil o centre de dia per als majors.
Considere que la primera demanda és molt correcta i necessària ja que n'hi ha cada carretereta que està en molt mal estat, i ara quan vinga el mal temps empitjorarà encara més.
El suggeriment sobre la utilització de la casa del metge, crec que també és un punt a estudiar. Ahí tenim una casa que va costar molt d'arreglar en el seu temps, i que vist com està passant el temps i no s'utilitza, alguna cosa s'ha de fer.
Però, la peguntes que es poden fer són:
És, la casa és del poble (ajuntament)?. O és de la Conselleria de Sanitat?.
Per a continuar tenint metge titular al poble, has de tindre sempre la seua casa al seu abast, la vaja a utilitzar o no?.
L'ajuntament podria llogar eixa casa, i traure diners que no li vindrien malament, tal i com fan amb les cases dels mestres?.
En fi, supose que l'Ajuntament tot això ja s'haurà assabentat abans i haurà pensat les diferents possibilitats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu segurs que pagen el lloger les cases dels mestres?Tal com dieu?
Sabem que Júlia si, pero i Eduardo?
Estem regalan-li la vivenda cuan poden haber altres necessitats?
No es injust cobrar-li a Júlia i a Eduardo no?

Anònim ha dit...

Ningú contesta esta pregunta???
A que cap persona sabia açò!!