dimarts, 18 de desembre del 2007

CINEMA I DISCOMÒBILS NADALENQUES

A Alcoleja, aquestos Nadals farem cinema, al patronat per a que tots els que vulguen vindre passen una vesprada molt agradable i esperem que també siga divertida. Les pel·lícules que posarem, seran per a tots els públics, encara que si em posarem una que no fóra així, ja l'anunciariem.

També aquestos nadals farem algunes discomòbils, per a que tota la gent que tinga ganes de passar-s'ho bé i de moure el cos i ballar una estona, ho puga fer. Els dies de la discomòbil els anunciarem amb un poc d'antelació, ja que encara no els sabem els dies. Però segurament el dia 31 de desembre, després de les campanades, per a celebrar l'arribada d'un nou any en farem una.

I amb açò Els Festers Jóvens d'Alcoleja els desitgen uns Bons Nadals i un Feliç Any Nou.

2 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Edu, moltes gràcies per participar al Bloc,i per informar-nos dels projectes que teniu preparats per aquestes festes.A vore si hi ha més amics i amigues teues que tinguen ganes de participar al Bloc, i contar-nos aixina més coses. Ens fa falta que les generacions que venen darrere nosaltres vagen engantxant-se i que aporten saba nova al Bloc.
Respecte a la notícia que has posat, espere que la gent del poble s'anime a pujar al cine i als discomòbils i així hi haja més festa al poble i a més a més pugau arreplegar algun que altre euro per a la festa

Ignasi ha dit...

M'alegre molt de vore les teues col.laboracions. A vore si els teus amics també s'animen i participen del blog.
Per descontat que anirem a ballar en cap d'anuy.