dissabte, 12 de gener del 2008

Cap d'any 2007

Bé, ja fa bastant de temps en que no he escrit res, i crec que ja era hora de que vos passara algunes fotos que vaig fer la nit de cap d'any. Sembla l'altre dia quan vai escriure el post de l'any passat, però si, si que n'ha passat un any sencer.
Com va anar la festa?. Doncs de categoria.
Recordareu que l'any passat ja van obrir el Patronat per a poder anar a sopar i a ballar. Enguany encara va estar millor: Edu, Rossana, Paula, Natàlia i uns quants més amics i amigues van treballar de valent per a que hi haguera música, una bona decoració per a la festa, i van posar també una barra on es podia demanar beguda per aixina poder arreplegar diners per a la festa dels fadrins i fadrines.
Va anar a sopar més gent que l'any anterior, i també puc dir que al poble en general també hi havia més gent que mai, la casa rural estava plena, Dani va portar una bona colla també, i en fi molta gent.
Després de sopar i quan ja faltava poc per a les campanades, poc a poc la gent va anar juntant-se
en la plaça per a tancar un any i obrir-ne un de nou. Al cava li va faltar temps per a eixir de l'ampolla, i en un tres i no res, estàvem allí uns mullats, els altres donant-se l'enhorabona, i els més jovens fent bullir els mòbils enviant missatges . Després vam tornar a pujar al Patronat, i alguns atrevits es van quedar fins a "les tantes" com díem per ací.

Cap d'any 2007