dijous, 1 de maig del 2008

SE SUSPENEN LES FESTES DELS JOVENS 2008

Fa uns dies vam prendre la decisió de suspendre el contracte que teníem amb el representant de Titanic Management, ja que com un dels festers es preocupava molt poc per fer la festa, i no pujava al poble per a intentar almenys aconseguir els diners necessaris per a fer alguna cosa, encara que hagués sigut poca.

Encara que em suspés el contracte amb el representant de Titanic, a principis d'agost, amb els diners que per ara em recaudat, farem el que estiga al nostre abast, però no espereu molt, ja que els diners son un poc escassos, a pesar de la participació de la gent alcolejana, i també de fora.

Ja anunciaré quan tinga noticies del que finalment anem a fer, ja que primer m'hauré de reunir amb els representants de l'ajuntament i parlar-ho. Així i tot esperem que finalment les festes siguen bones per a tots i per a tots els gustos.

Moltes gracies a tots.

4 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Em sap greu Edu que hajes pres aquesta decisió, però crec que tens motius per a fer-ho.
Portar a terme unes festes és molt complicat, i molta faena, per a una persona o unes poques només, encara més.
A l'estiu els ànims estan molt amunt, estem la majoria al poble i tot sembla molt bonic i fàcil, però una vegada s'acaba i cadascú s'en va al seu lloc habitual ja resulta més complicat, estan les responsabilitats del treball, estudits etc.
Jo et done la meua enhorabona per tot el treball que has fet i per tot el que has organitzat i t'has esforçat. Ahí queda tot el que has posat de la teua part, que no és poc.
A ben segur que podràs integrar-te si vols en els que intenten tirar endavant les festes de final d'agost. I crec que hauries de valorar si algunes coses que pensaves o pensaveu fer en la festa dels jovens es podrien integrar en el conjunt de les "Patronals" o com tu dius en fer alguna cosa a principi d'agost.
Gràcies i ànim.

Antonio Puyol ha dit...

Edu, cuando tomáis una decisión tan drástica, yo supongo que lo habéis pensado muy bien, pero mira lo que te voy a decir, tenéis exámenes muy próximos y vuestros padres os “aprietan” para que aprovechéis el tiempo.
Todas las personas tenemos los mismos problemas o parecidos a los de vuestros padres, por favor, si tenéis algún compromiso que consideréis grave debéis darle solución ya, sin reparos de ninguna clase, pues vosotros sois los responsables, poned el resto del plan para las fiestas sobre la mesa, miradlo y remiradlo pero dejadlo quieto, y una vez terminado con las obligaciones familiares y de estudio os queda tiempo suficiente para ese plan que tenéis sobre el tapete, todo lo veréis con más claridad y no tomaréis decisiones de las que tengáis que arrepentiros.
Por el dinero recaudado yo no me preocuparía, aún hay tiempo para conseguir más, si no da para mucho que se le va hacer, cuando se acerquen las fiestas ya veréis la cantidad de consejos que os dan para darle empleo.
Ignacio una vez te dijo, “bienvenido al mundo de los adultos”.

JorDi ha dit...

Podrieu portar la barra de la foguera de Beniafé i traure algo de diners, si es que ningú va a portarla.

Merxe Aznar ha dit...

Eduard, em sap greu que tot l'esforç haja acabat així.Tranquil, amb temps, ho veuràs diferent.
Sé com t'ho has currat,però de tot pots traure profit. Aquestes coses fan que madurem, que veien la realitat com és, a més a més, prendre una decisió així demostra que no ets tan xiquet com alguns s'imaginen.
Sort i felicitats per la teva empenta i valentia.

Sóc de l'opinió de Rafa, podries assistir dissabte 10 a la reunió de l'Ajuntament per a donar idees i ajudar a que al menys, les festes Patronals, ixquen endavant.