dilluns, 5 de maig del 2008

Finish: acabe amb l'endevinalla

Merxe va fer un comentari al post "A vore qui ho averigua abans", i la veritat és que es va anticipar al molt honorable Sherlock.
Tallant i deixant el que vé al cas, quedaria: Hem parlat amb Quico i Enrique aquest cap de setmana i ens hem assabentat que han parlat amb un diputat, i sol.licitat varies coses ...... els botadors a les dues entrades del poble, .............
Per el que és vist, el problema estava en que les carreteres són de Diputació, i el tram que va des del Stop fins al cantó, és alhora municipal i de la Diputació, raó per la qual, allò que es fa en eixe tram, s'ha de informar i/o demanar permís a Diputació.
A més a més, el tècnic de la Diputació pensava que al ser dues revoltes d'entrada al poble, els conductors reduïen la velocitat i no calia botadors.
Interés estan posant-li.
Bien, com diu Merxe, interés estan posant-li. Però ?
Es que a Benilloba i Benasau la carretera quan passa pel poble, és només dels pobles i no de la Diputació o d'Obres Públiques?, Perquè ells si que els tenen.
I a Sella, que és la mateixa carretera que la nostra, també serà Sella l'ama de la carretera i per això si que tenen "botadors".
I lo del "tècnic dient que si no calia per les curves?. Heu vist les curves que té l'entrada de Sella pels dos costats?. I aixina i tot, tenen 4-5 botadors.
I des de quan s'estan demanant els botadors? perquè eixos pobles ja els tenen des de fa anys.
Ja fa més de dos anys, ho vaig comentar açò dels passos elevats, i com passa amb moltes coses d'aquestes, si a qui t'has de queixar, o a qui ho has de demanar (en aquest cas la Dipu), no vas enviant un darrere l'altre "paperets" o "súpliques" per a que t'ho accepten, les coses van guardant-se al calaix (qui no plora no mama--> Farà cosa d'un mes em va dir un alcalde de la contornada nostra "jo vaig pràcticament totes les setmanes a la Diputació, sempre hi ha coses que es poden demanar: arreglar carreteres, subvencions per açò o allò,..." He de dir que aquest alcalde és del PP, a lo millor si eres d'un altre partit i vas totes les setmanes, encara et donen menys). Aixina que com diuen en castellà, "mucho me temo" que si no es mou l'Ajuntament, insistint i insistint, arribarà l'estiu, i continuarem igual.
I un altre tema seria. On s'hauria de posar el primer pas elevat venint des de Sella, abans de la curva de la "caseta d'Alejandro"- o després, ja en la pujadeta cap al cantó?. Penseu i poseu comentaris (Nota: recordeu la curva tan perillosa que hi ha , i que quan ixen els xiquets i majors de la piscina hi ha molt de perill). I a l'altre costat, abans de la curva de l'Assilo, o quasi davant del Bar STop?. També podeu deixar comentaris.

A poc que recordem un poc, ens donarem compte que hi ha molta gent que ix a passejar sobretot en vindre el bon temps, i que anar passejant per la carretera, tal i com està, sense pràcticament vorera, és realment un perill. La carretera des d'Alcoleja a Penàguila s'està convertint afortunadament en una espècie de "carretera de la salut", on es pot veure com una gran quantitat de persones dels dos pobles aprofiten per a caminar, xarrar, passejar.
Desgraciadament no tenim la sort que té Benasau, que van fer una vorera fins a Ares. No cal fer això ací, però crec que si que haurien de prendre cartes en l'assumpte tots dos Ajuntaments, i si no es pot fer una vorera, si que s'hauria de fer alguna cosa, com posar senyals que indiquen la presència de vianants, o que la velociat siga més baixa, ..... En fi, supose que "algo se li "ocorrera" al Tècnic de la Dipu per tal de millorar el tema. Gràcies a Deu, fins ara no ha hagut problemes, però crec que no cal deixar-ho tant en mans de la sort.

4 comentaris:

Ignasi ha dit...

A voltes, més perillosa que la gent que entra al poble, és la gent que ix. He observat que alguns dels nostres veïns, no fa falta posar noms, ixen del poble com autèntics cohets i són més perillosos que els que passen de fora.
Respecte al trajecte Alcoleja- Penàguila una posibilitat seria arreglar el camí que va des de l'era de la Caseta Iváñez, agarrant-lo des del començament, fins a Penáguila. És un camí molt bonico i més agradable de caminar que per la carretera

Rafa Mollà ha dit...

En totes dues coses et done la raó. No cal donar noms, i bé saps que quasi ens va "atropellar" com deia Merxe a l'era u que són pare és del poble.
Respecte a lo del camí, és molt més bonic, i si estiguera bé i senyalitzat segur que aniria la gent.

REME ha dit...

Opine que estaria bé un "botador" per la caseta d'Alejandro. És un punt perillós.Això no lleva que se'n fera un altre més damunt del poble. Per l'altre costat de carretera pense que entre l'Stop i l'Asilo se n'hauria de posar un.

Rafa Mollà ha dit...

Jo també estic d'acord amb tu.