dimecres, 8 d’octubre del 2008

Abocador il.legal



Fa uns mesos coincidint amb la festa de Sant Vicent, algú va deixar al femer d'Alcoleja una càrrega de sabates. ("El Tato" la fer la "gracieta" de dur-ne uns quants amb la muleta a la plaça, la nit de la foguera) .

A l'estiu, com tothom sap, van tancar el femer.

Però la mateixa "gentola" ,supose, no va tindre cap problema en abocar un altra càrrega de sabates als bancals que hi ha pujant a la dreta pel camí de La Vimetera, a uns dos cents metres de l'entrada, molt a prop d'un menjador del coto, que crec són de la mare d'Amparo, la iaia de Rebeca.

El més greu és que fa dues setmanes, quan Inma i Amàlia em treien a passetjar, vam veure que ara han abocat també bales de roba i teles. Ho han d'haver ftransportat , per la quantitat que hi ha, amb un camió, o s'han fet varios viatges, perquè el que hi ha allí no es descarrega d'una muleta ni d'una furgona.

A banda del perill d'incendi i de l'agressió estètica i ecològica que suposa el fet, el més perillós ara està en que "aquestes cíviques persones i les seves amistats" s'hagen aprés el camí i aixó es converteixca en un abocador il.legal consentit."

2 comentaris:

J.Vte. ha dit...

Si estos hechos nos se paran a tiempo esta "gentola", como dice Merxe, van a tomar la costumbre de repetir estos vertidos ilegales. Además, cundirá el ejemplo para otros que verán en esta práctica una forma rápida de deshacerse de lo que les sobra. Como el transporte debe de haberse realizado en vehículo con una cierta capacidad de carga es difícil que vaya a pasar siempre desapercibido. Habría que estar atentos quienes tienen propiedades por esta zona, o quienes suelen pasear por ella y, si ven algún vehículo que les pudiera infundir sospechas, fijarse en el tipo, color, tamaño, logos o publicidad que pudiera llevar, o si fuera posible la matrícula, para ponerlo en conocimiento del Ayuntamiento.

Cèlia ha dit...

Teniu tota la raó, i crec que "4 ulls en veuen més que 2", per tant si que crec que s'haurà d'estar atents al tema