dimarts, 30 de desembre del 2008

Poliesportiu:deteriorament I

Posar aquest post després de l'anterior podeu pensar que ho faig a "mala llet", però no és així.
M'explique.
Ja des d'aquest estiu vinc observant com va deteriorant-se tant el "mobiliari esportiu" de porteries i del basquet com el que són les parets del frontó.
En les fotografies que adjunte es pot veure el perill que comporta tant les porteries, trencades i amb escletxes, com el tauler del basquet, en el que el pas del temps l'està deteriorant molt. Ja vam avisar a Enrique i a Salva de com el tauler estava aguantant-se només amb dos tornillos, i això si, immediatament van posar remei a la situació de perill nugant-ho amb un fil d'alam, tal i com es pot veure a la foto.
La paret del frontó, com es pot veure té un greu problema en la part de darrere, just en el lloc on es va fer l'ampliació. I en la part davantera s'està creant un forat que si no sesoluciona prompte, la cosa anirà a més, i després, el que ara es pot fer en quatre perres després haurà de ser una obra major. A les fotografies es pot apreciar com d'una foto realitzada a finals d'agost a l'altra feta a desembre, ja ha caigut un fragment més. Segur que si l'ajuntament actua amb la mateixa celeritat amb la que va actuar aquest estiu fent "el corralet de tela metal·lica" que va posar a la piscina per tal d'aïllar el bar, en un tres i no res està fet. Si no és així ja em veig la paret deteriorant-se, passant el temps, demanant pressupostos a la conselleria,..... Potser tapar el forat no siga la solució perfecta, i el que s'ha de fer és mirar bé perquè està passant això, que quasi segur siga perquè l'aigua està baixant des de dalt paret endavall, i que a la part alta no estiga pen tapat per a que no escole l'aigua, però, alguna cosa s'haurà de fer. A partir d'ara el que si que no es podrà dir és que "no sabíem que exisitia eixe problema, com nosaltres no juguem, no ho podem saber".....
I per a que no diguen que només apunte coses negatives, també podeu veure que a la part de darrere del frontó han netejat tot l'embarzeral que hi haviaquedant-se molt bé. (supose que a partir d'ara sulfatant-ho i tenint una certa precaució, s'evitarà que torne a creixer.
I també em va semblar vore que la solsida que hi ha davant del xalet també van començar a arreglar-la. En fi, bones notícies.