divendres, 2 de gener del 2009

SUBVENCIONS NETEJA FORESTAL

En el DOGV del 29 de Desembre de 2008. Exactament en la pagina 93489 están publicades les ajudes i subvencions per a netejes forestals. Aquestes netejes son molt interesants per a la fauna, per als caçadors i per a tots ja que fan de tallafoc. Son netejes ben estudiades que no mes lleven angilages, brosa seca, rames de pi, i aclaren una miqueta el pinar jove. I NO COSTEN UN EURO com ja he dit, están subvencionades, l`ajuntament no te mes que demanar.les. Durant tot el mes de gener está oberta aquesta posibilitat. A mes, tenim la col.laboracio del forestal que porta temes de fauna a la comarca. Crec que es una oportunitat per a prevenir focs en llocs com el Tronxo, que el día que es bote foc no sabem on parará el foc.

1 comentari:

Rafa Mollà ha dit...

Es molt interessant, i com bé dius, ara es tracta de que l'Ajuntament via secretari/a ho estudie, i posen en marxa tots aquells tràmits burocràtics necessaris per portar-ho a terme.
Tal com dius, existeix un protocol d'actuació en el que està indicat els tipus de plantes que s'han de tallar, podar, etc, i a més a més en alguns pobles (els de la Serra d'Espadà a Castelló) en han tret de profit d'aquest tipus d'actuacions ja que han servit per a donar treball a gent del poble).