diumenge, 5 d’abril del 2009

Animeu-se a conèixer Castelló. Serra d'Irta

Ara que entrem en una setmaneta de vacances, i alguns no sabreu on anar, jo vos convide a que tots aquells que no heu pujat massa per ací per Castelló, vos passeu per la Serra d'Irta.
Este paratge està al costat de Peníscola, per la qual cosa si aneu podreu tindre part de muntanya, costa i patrimoni històric.
La Ruta que vos propose és molt senzilla de fer, amb desnivells poc pronunciats i amb una distància d'uns 9,5 Km.
Podreu veure uns terrnys que se semblen bastant als de la nostra zona, però a més a més podreu veure una part de la costa bastant "verge" tot i que està al costat de Peníscola.
Vos deixe amb un mapa amb la ruta que vaig fer aquesta setmana passada amb els meus alumnes; si aneu picant sobre els diferents punts marcats, podreu veure diferents curiositats i fotografies així com calcular la distància, trajecte per poder anar allí (com si d'un GPS es tractara).
Si voleu més informació sobre la zona, vos deixe aquest enllaç on podreu trobar més informació de la zona.
També deixe els videos sobre la ruta, d'aquesta manera podreu veure que les vistes són molt boniques.
En fi, ja direu si vos agrada aquesta idea, i si veig que si, ja vos deixaria algun altre video sobre aquesta zona per vindre a passar alguns dies.

Ver mapa más grande
VIDEOS

Ruta Serra d'Irta 1/2 from Rafa Mollà on Vimeo.

Ruta Serra d'Irta 2/2 from Rafa Mollà on Vimeo.

2 comentaris:

Ignasi ha dit...

Un lloc preciòs. Vaig estar fa molts anys. Encara no havia naixcut Marina. Farà uns 18 anys. Molt recomanable l'excursió.

Rafa Dep.BioGeo ha dit...

Doncs voràs que gràcies a que es va fer Parc Natural, dins cel parc s'han respectat les construccions; ara bé, només ixes d'ell, les urbanitzacions són terribles