divendres, 3 d’abril del 2009

Ral·li La Vila 2009: Fuster campió

Es diu que la sort influeix molt, i també es diu que la sort s'ha de buscar. Siga com siga, la realitat és que Fuster va tindre molta sort en aquest ral·li.
Fuster va correr molt, i té molt de mèrit perquè estrenava un cotxe amb unes característiques bastant diferents a les que tenien els cotxes en els que ha corregut en anys anteriors. Va fer bons temps,( piqueu ací i voreu els temps dels diferents trams) i sobretot en els darrers trams, en els que la carretera estava amb aigua i humida se la va jugar davant de Xevi Pons, pilot de gran categoria, i que ha sigut fa uns anys pilot de Mundial de Ral·lis. Al final van ser 3,4 segons la diferència entre Fuster i Xevi Pons!
Però al llarg del dia, per diferents circumstàncies, els contrincants van anar tenint problemes; uns punxaven, els altres tenien problemes en el motor,... i això va fer que adquirira un segons que al final van ser importantíssims.
En la meua opinió, si Aviñó no arriba a punxar, segur que s'haguera fet amb el ral·li ja que els temps que ha fet han sigut espectaculars, i en el darrer tram va treure molts segons a la resta.
Respecte al que ha sigut el ral·li, enguany no m'ha agradat tant com l'any passat, i bastant cotxes eren prou fluixets, amb poca potència. En el Parc d'Assistència de La Vila, també es va notar la crisi doncs enguany no hi havia massa marques amb pilots oficials com si que hi havia l'any passat Renault, Opel, Peugeot, Fiat.

RAL·LI LA VILA JOIOSA 2009 from Rafa Mollà on Vimeo.

1 comentari:

josepe ha dit...

Moltes gracies rafelet per perdre el teu valuós temps en fer possible aquests moments inoblidables.