diumenge, 13 de setembre del 2009

PLAYBACKS 2009

Un altre clàssic que poc a poc va fent-se un lloc a les nostres festes. I la veritat, ompli tota una vesprada i el Patronat s'ompli de familiars,amics i amigues dels "artistes".
Es tracta d'una activitat que comporta un sacrifici per part de la "mestra" Rosana i de tots els que ixen a ballar. Molts dies d'assajos,i en moltes ocasions sense aparell de música, o sense un lloc per poder-ho fer.
A vegades passa que com que ja s'acostumem a que tots els anys es fa, ja no es té en compte com és de complicat portar-ho a terme, i podria passar que un any d'estos ens trobàrem en que mestra i alumnes es cansen i ja no vulguen continuar. Esperem que això no passe, però s'hauria de "cuidar" un poc més aquesta i altres iniciatives que ixen de la bona voluntat, i que van "fent festa".
Com que he vist que Rosana s'ha animat a participar al Xat, igual s'anima, i en l'apartat que tenim de comentaris als post, indica un poc les dificultats que tenen per portar a terme aquesta activitat, i d'eixa manera els futurs festers i Ajuntament els tiren una maneta per als propers anys.

Playbacks 2009 1/2 from alcoleja.org on Vimeo.



Playbacks 2009 2/2 from alcoleja.org on Vimeo.