dissabte, 23 de gener del 2010

NADALS ALCOLEJANS. 2009

Perdoneu que haja tardat un poc més del degut, però tot arriba, i al final ací vos deixe amb un xicotet video que intenta fer un resum d'algunes de les coses bones que han passat estos Nadals a Alcoleja.
EL video arreplega la nit de cap d'any, la vinguda dels patges reials a arreplegar les cartes dels xiquets i no tan xiquets, i per últim la vinguda dels Reis Mags.
La nit de cap d'any va haver més o menys la mateixa quantitat de gent que altres anys, el dia dels patges, en canvi molt poca, i la nit de Reis, en va tornar a haver bastant. Des d'ací, un any més, agrair a tots els que van fer possible unes nits tan màgiques per als xiquets; i que enguany aquesta tasca va recaure entre altres en el Festers; sense oblidar a tots els que sense tindre eixe càrrec enguany, també van ajudar en tot allò que feia falta.
També he volgut deixar una foto ja clàssica de la Nit de Cap d'Any, i que també he volgut acompanyar-la de la que vaig fer fa tres anys, quan vam començar esta aventura d'alcoleja.org

Nadals Alcolejans 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

2 comentaris:

Paco Català ha dit...

¡RAfa, BON ANY PER A TU I PER A TOTA LA FAMÍLIA!. Grácies, una volta més, per les notícies del poble. Els nadals alcolejans es un bon reportatge. Com la millor agéncia de comunicació.

Rafa Dep.BioGeo ha dit...

Gràcies. Entre tots, intentem fer arribar tot allò que passa per a que aquells que no estan ho puguen veure.