divendres, 19 de febrer del 2010

OBRES 2010. POST 01

La setmana passada vaig poder veure que al poble continuent fent-se obres de millora, que podran agradar més o menys, però que poc a poc vant millorant les infraestructures.
En aquest post vos deixe amb unes fotos que intenten reflectir eixes millores.
En la primera es pot vore que han posat una indicació per anar a la Font de Cabrera , i anar a buscar el riu. Feia falta ja que només els qui som d'ací podíem trobar el cami per hi anar.
Les altres fotos ens mostren l'acondicionament que s'ha fet en el Carrer de la Penya (es diu Carrer San Miquel?), perdó però ara no ho tinc massa clar), i que permetrà pujar per ell sense tans problemes, i eixir cap al carrer del Calvari, (sempre i quan no hi haja ningú que s'empenye en lo contrari aparcant o deixant diferents tipus de materials pel carrer)
I per acabar, deixe unes fotos que mostren també el moviment de terres que estan fent davant del cementeri, i que crec que és per a fer més espai per aparcar cotxes. (el mateix es pot aplicar en este punt, espere que no servisca per a que es transforme en un lloc on s'amuntonen els cotxes semi o totalment abandonats, mules, remolques, retovats, pales,...............................................................................................(estan posats a consciència tots estos punts).
En fi, gràcies a l'Ajuntament, i a tots aquells que no paren de fer coses en el poble